Ga naar hoofdinhoud

Een volledig digitale beleving voor gasten van hotel Mr. Lewis in Rotterdam

TOMRA verbetert interne communicatie met LG-schermen en software van TSS

Met de schermen van LG en het Evado platform van TSS verbeteren zij de communicatie vanuit het management en tussen medewerkers onderling.

Displays die perfect passen bij de kwaliteit van Jaguar Land Rover

ZetaDisplay kijkt zeer tevreden terug op het project bij Kimman. Boers: Mede door de fijne samenwerking tussen Jaguar Land Rover en LG als hardware partner, hebben we een perfecte uitrol kunnen realiseren bij Kimman voor hun digital signage-oplossingen.

LED-schermen van LG geven Microsoft-bezoekers een écht wow-effect

Oud en nieuw in een luxueuze uitstraling voor Boutique hotel Margretha

LG steekt Château de Mirwart in een 21ste eeuw-jasje

Geen enkel detail gaat verloren in de nieuwe werkplaatsen van het Maritiem Museum Rotterdam

Op de schermen kunnen bezoekers zien waar onze vrijwilligers op dat moment mee bezig zijn, bijvoorbeeld bij het onderhouden van een oud schip. En mochten ze even niet aan het werk zijn, dan worden de schermen ingezet om een levendige en leerrijke presentatie te tonen. Zo is er altijd iets te zien!

Een verbluffende entree bij Energie Beheer Nederland

Tijdens de verbouwing is er met behulp van het advies van AVEX gekozen voor LED-oplossingen die content kunnen presenteren op een groot scherm. Met de LED-wall kunnen we onze bezoekers en gasten verwelkomen

Eye-Catcher en LG displays laten immobiliënkantoor Rêvimmo in het oog springen

LG displays verhogen verkoopcijfers apotheken van Santalis

Mobiquity Inc.: Kiest voor diverse LG Display oplossingen

Welke meeting room je bij Mobiquity Inc. ook inloopt, elke ruimte is op een eenduidige manier ingericht. Zo beschikt elke meeting room bijvoorbeeld over een LG signage display, waarmee medewerkers eenvoudig in online verbinding kunnen staan met collega's en hun presentaties kunnen delen.

KLM: Narrowcasting geeft de merkbeleving van KLM een vliegende start

Wij vinden LG een zeer betrouwbaar merk dat perfect aansluit bij de wensen van KLM. De narrowcasting-schermen moeten namelijk 24 uur per dag op ieder moment presteren.

Rituals: Digital signage brengt de unieke merkbeleving van Rituals tot in detail over

De digital signage-oplossingen van LG in de winkels van Rituals aanwezig zijn, sluiten het beste aan op onze wensen en verwachtingen.

Duidelijke en kristalheldere communicatie voor klanten van Hyundai dealers in Nederland

De meeste POS-materialen zijn vervangen door een basispakket van tenminste 5 displays van LG die iedere bezoeker verwelkomen wanneer ze de Hyundai showrooms bezoeken.

Een innovatief en hoogwaardig meeting center voor O-Forty

Kohezie, dynamisch werken in alle comfort, zomer én winter

Een groot verschil in de voetbalwereld

AFC was op zoek naar kwalitatieve AV-oplossingen. Niet alleen zodat alle spelers en andere aanwezigen verschillende soorten content kunnen zien; ook om de vergaderruimtes een upgrade te geven.

Opvallende en uitnodigende digital signage voor De Hypotheker

In de etalage van de vestiging in Amsterdam Oost zijn drie LG 49XS2E Full HD LED-displays geplaatst. Deze technologische innovatie maakt het voor De Hypotheker mogelijk om voorbijgangers effectief te informeren.

Jumbo kiest voor dagelijks gebruiksgemak met LG Digital Signage

Belangrijke ruimtes zoals Jumbo Radio, de Standup Room en de LaPlace Corner hebben extra veel impact dankzij de display oplossingen van LG. De audiovisuele oplossingen matchen met het interieur dankzij de LG videowalls.

Digital signage volledig in lijn met de allure van Vanilia

Dankzij de kwalitatieve AV-oplossingen van LG kan Vanilia haar vooraanstaande merkimago verder vertegenwoordigen op het hoofdkantoor. Bezoekers én medewerkers zien haarscherpe campagnebeelden terwijl ze het hoofdkantoor betreden. 

Recreatiepark de Leistert in Roggel kiest voor diverse LG’s oplossingen

Recreatiepark de Leistert in Roggel (Limburg) kiest voor diverse LG’s oplossingen in samenwerking met onze partner TSS. De Pro:Centric server van LG biedt hiervoor de perfecte oplossing. 

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein kiest voor diverse LG Display oplossingen

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein kiest voor diverse LG Display oplossingen in samenwerking met system integrator AVEX.

The Duke selecteert LG voor uitmuntende beeldbeleving

Door het pand heen verschillende digital signage-oplossingen verwerkt. Members en gasten worden bij binnenkomst verwelkomd met professional displays van LG.

Club Brugge en LG, kampioenen onder mekaar

Madurodam kiest voor LG Displays in nieuwe attracties

Attracties De Waterwolf en The Flying Dutchman in Madurodam krijgen een nieuwe dimensie door LG OLED.

Wellnessen bij Waer Waters met LG

Waer Waters vond bij LG een totaaloplossing. De LG-schermen bieden zo niet enkel een oplossing voor de technologische uitdagingen

Redpharma kiest LG als digitale partner voor Belgische apothekers

Redpharma ging op zoek naar een digitale oplossing. Een bewegend beeld zegt namelijk meer dan een statisch beeld.

LIMES international: 50 UltraWide monitoren lossen in één klap kantoorfrustaties op

LIMES international, zelf een one-stop-shop voor belastingadvies, vond in de LG 38” UltraWide Curved monitoren de ideale alles-in-een oplossing.

The Greenery informeert haar medewerkers via narrowcasting

Met de combinatie van LG webOS en narrowcasting software van Gauddi, worden de medewerkers nu op een efficiënte manier voorzien van informatie.

Room Mate Hotels en LG, een mooie combinatie

In beide hotels moesten niet alleen alle hotelkamers maar ook de vergaderruimtes worden voorzien van monitoren. Belangrijk was hierbij de aanwezigheid van de hotelmodus, Pro:Centric Direct

August kiest voor LG

We hebben in ons hotel nu een flexibele en betrouwbare TV- oplossing tegen een acceptabele prijs. Onze gasten kunnen voortaan televisie kijken op grote, kwalitatieve beeldschermen.

LG zet uitgebreide expertise in om Brandweer Antwerpen bij te staan in noodsituaties

LG Business Solutions leverde 60 professionele displays uit de SM5KD-serie. Deze werken met een smart platform, dankzij een ingebouwde system-on-chip (SoC) waardoor een externe aansturing overbodig wordt.

LG brengt K.A.A. Gent in contact met zijn supporters en partners, dankzij flexibele IPTV-oplossingen

K.A.A. Gent zocht een multifunctioneel en responsief systeem met televisietoestellen van hoge kwaliteit voor IPTV en advertentiemogelijkheden.

Grand Hotel Gooiland

De warmtepompen van LG vormen de ideale, duurzame oplossing voor deze klus.

De Kazerne: een monumentale uitstraling, maar een modern binnenklimaat.

Een pand met een grote diversiteit aan gebruiksfuncties. Zo kan De Kazerne het best worden omschreven. Daar lag dan ook de uitdaging in dit project: de kamers moesten gekoeld, verwarmd en geventileerd worden.

Domaine la butte aux bois kiest voor LG

De Smart HotelTV's van LG zijn niet alleen nauwkeurig, maar kunnen ook op een interactieve manier aan het landgoed La Butte aux Bois worden gewijd.

SHELL-station De Rijp gaat gasloos

Het bepalen van de juiste systemen voor een optimaal klimaat is niet altijd makkelijk. Shell liet dit dan ook graag aan LG over. Heel bewust gingen we de uitdaging aan: we kozen voor gasloze installaties.

Producent van de lekkerste frites vindt het perfecte klimaatsysteem bij LG

Een fijn werkklimaat is heel belangrijk voor het bedrijf, daarom hebben ze jaren geleden een chiller laten installeren. Een apparaat dat de ruimte koelt door de warmte te verplaatsen naar een andere ruimte.

In elke ruimte de juiste temperatuur dankzij duurzame klimaatinstallaties

CM Aalst was op zoek naar een energiezuinige oplossing voor het klimatiseren van hun winkel en de kantoren in het centrum van Aalst.

Hotel Château de la Poste kiest voor LG

De Willy Naessens bouwgroep kiest voor de LG UltraWide™

We waren opnieuw toe aan nieuwe schermen, idealiter één groot scherm met een nog hogere resolutie, een scherper beeld, extra gebruiksgemak en ga zo maar door.

Rowinkel kiest klimaatsysteem van LG voor energiebesparing

Een energiezuinige LG Therma V lucht/water warmtepomp werd op de bestaande vloerverwarming aangesloten en vier kantoren werden voorzien van cassettes (lucht/lucht warmtepomp) voor het verwarmen of koelen van de ruimtes.

Name Reizigers op Charleroi Airport hebben geen excuus meer om hun vlucht te missen

Er kwamen 175 LG schermen verspreid over de luchthaven. Van restaurants tot aan vertrekhal en gangen. 

LG Smart TV's versterken de positieve gastenbeleving in Thon Hotels

Maar liefst 7 hotels en appartementen van Thon Hotels in Brussel werden uitgerust met 1600 LG Smart tv-schermen.