Ga naar hoofdinhoud

Een innovatief en hoogwaardig meeting center voor O-Forty

Achtergrond

De Global Estate Group is een projectontwikkelaar uit Oostkamp, gespecialiseerd in de herontwikkeling van (verontreinigde) industriegronden tot hoogstaande nieuwbouwprojecten. Langs de E40, vlak bij de afrit Oostkamp, realiseerde de projectontwikkelaar O-Forty.

Dit hypermoderne Business & Meeting Center biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op Research & Development. Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parkeermogelijkheden en de hoogwaardige faciliteiten is dit de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.

Uitdaging

Het O-Forty Meeting Center is centraal gelegen op het terrein. Het is een imposante ontmoetingsplek waar zowel bedrijven als externen vergader- en opleidingszalen kunnen gebruiken. Het meeting center in Oostkamp biedt de perfecte open sfeer voor klantgerichte vergaderingen, brainstormsessies, trainingen en interne vergaderingen. Om deze ruimtes, die plaats bieden voor 2 tot 36 personen, aan te laten sluiten op de algehele beleving van O-Forty, zocht Global Estate Group naar hoogwaardige displays die alle content haarscherp weergeven.

Oplossing

Alle bezoekers van het meeting center moeten de hoge standaard van het O-Forty Meeting Center overal terugzien – dus ook in de displays die verspreid zijn over de gehele locatie. Van de meeting rooms tot aan de receptie; overal moet dezelfde kwaliteit zichtbaar zijn. Daarom koos de projectontwikkelaar in samenwerking met Connectify om een zo hoog mogelijke digitale schermbeleving te garanderen. Connectify installeerde de Pixee Signage app op de displays en koppelde die met OfficeRnD, waardoor de laatste nieuwe software-updates automatisch geïnstalleerd worden. Daarna begon de zoektocht naar de meest geschikte schermen.

Die optimale kijkervaring waar O-Forty naar zocht, komt naadloos terug in de LG Pro 4K-displays. Met verschillende formaten, van 43” tot en met 98”, wordt iedere bezoeker van het congrescentrum op niveau verwelkomd. Daarnaast kunnen zij genieten van een uitzonderlijke beeldkwaliteit die resoneert met de look en feel van O-Forty en het meeting center. Een totaalervaring die niet gauw vergeten wordt, onder meer dankzij de brightness van 330 nits en de ULTRA HD resolutie van 3.840 bij 2.160 van de LG UL3J-E Series. Deze displays zijn bovendien compatibel met de LG One:Quick Share, de USB dongle waarmee content via Wi-Fi kan worden gedeeld. Daarnaast doet O-Forty ook een beroep op een aantal schermen van de LG UH5F-H Series. Deze zijn op hun beurt compatibel met meerdere sensor applicaties, geschikt voor video conferencing en zorgen ook voor een duidelijk zicht wanneer er lichtinval is dankzij de Non-glare Coating.

Voordelen

Los van de volledig doorgevoerde beleving, die in elk aspect van het O-Forty Meeting Center terugkomt, dragen de LG Pro 4K-displays bij aan gestroomlijnde vergaderingen. Het LG webOS besturingssysteem zorgt voor eenvoudige en strakke prestaties. On- en offline meetings worden eenvoudig met elkaar verbonden door middel van videoconferencing. Gebruikers kunnen eenvoudig hun laptop aansluiten op het scherm en ondertussen zijn virtuele collega’s duidelijk zichtbaar in de gehele ruimte.

Frederik Van Cleven, Project Manager bij O-Forty: “Ons Meeting Center is een nieuwbouwproject en dat biedt als het ware een blanco canvas om mee te werken. De displays van LG passen naadloos binnen de experience die hoort bij het concept van O-Forty. Zo weten we zeker dat we alle bezoekers zonder zorgen kunnen verwelkomen, met de hoogst haalbare kwaliteit en professionele aandacht.”

Meer weten over onze producten?

Vul het contactformulier in voor meer informatie, we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Ik heb het privacybeleid gelezen en goedgekeurd.

| Leestijd:

Over de auteur

LG