Ga naar hoofdinhoud

Hotel Château de la Poste kiest voor LG

Achtergrond

Het hotel Château de la Poste ligt in Maillen, vlakbij Namen. Dit authentieke kasteel is een charmant hotel met 42 kamers. Gasten kunnen een unieke nacht doorbrengen op het aangrenzende terrein, in een hooggelegen hut of een jachthut. Er zijn ook verschillende "Loftcubes": unieke privésuites in de vorm van een futuristische kubus met een uitzicht van 360° op de vredige natuur. Bovendien beschikt het hotel Château de la Poste over 10 seminariezalen met uitzicht op het park.

Uitdaging

In het hotel Château de la Poste wordt gewerkt aan een nieuwe vleugel die het aantal kamers van 42 tot 80 zal verhogen. Deze nieuwe vleugel wordt in maart 2019 geopend. De nieuwe zalen worden uitgerust met LG IP TV-schermen, maar ook de andere zalen en vergaderzalen krijgen een upgrade. De directie van Hotel Château de la Poste wil haar gasten het best mogelijke comfort bieden. Dit omvat een professioneel panoramisch tv-scherm waarop gasten streaming video's kunnen bekijken of hun smartphones en tablets kunnen projecteren. Bedrijfsleider Laurent Marée: "Onze voornaamste zorg was om het onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom wilden we ook dat de tv's geïntegreerd konden worden in de server van het hotel. Zo kunnen wij gepersonaliseerde welkomstboodschappen weergeven. Maar we wilden ook dat de TV-oplossingen elegant en discreet bleven. Het Château de la Poste is vooral een boetiekhotel, dus we willen niet dat de tv's in het middelpunt van de belangstelling komen te staan.

De vergaderzalen zijn ook voorzien van nieuwe digitale tv-oplossingen. De heer Marée zegt: "De uitdaging op het gebied van TV's was een flexibele, toekomstgerichte oplossing te vinden. We moesten op zoek naar TV-systemen die een toegevoegde waarde konden bieden. We wilden dus een tv-oplossing die een breed scala aan tv-kanalen kon bieden om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Oplossingen

Het Château de la Poste Hotel heeft in samenwerking met de systeemintegrator Screen Services uiteindelijk gekozen voor 32 inch LG hotel TV's (model 32LV300CAEUQ). Niet minder dan 81 sets werden in de kamers geïnstalleerd. In de vergaderzalen werden vijf nieuwe TV-oplossingen geïnstalleerd (twee sets van model 49LV300CAEU, één set van model 55LV340CAEU en twee sets van model 65UV341CAEU).

Voordeel

De heer Marée lijkt tevreden met het resultaat: "Nu hebben we een flexibele en betrouwbare TV-oplossing in ons hotel tegen een zeer redelijke prijs. Onze gasten kunnen nu televisie kijken op grote schermen van hoge kwaliteit. Bovendien kunnen ze inhoud van verschillende apparaten streamen en op hun scherm bekijken. Bovendien zijn wij zeer tevreden over het ontwerp van de sets. De televisies passen perfect in het interieur en zijn tegelijkertijd elegant en discreet. Onze klanten reageren positief op de nieuwe LG hotel TV's. Kortom: de TV-oplossing van LG voldoet aan al onze behoeften.

Meer weten over onze producten?

Vul het contactformulier in voor meer informatie, we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Ik heb het privacybeleid gelezen en goedgekeurd.

| Leestijd:

Over de auteur

LG