Ga naar hoofdinhoud

Displays die perfect passen bij de kwaliteit van Jaguar Land Rover

Kimman Amsterdam vertegenwoordigt twee hele mooie Engelse automerken: Jaguar en Land Rover. De eerste indruk die een klant krijgt in de showroom is enorm belangrijk voor het bedrijf, evenals voor de automerken. Zij weten namelijk als geen ander hoe de beleving bijdraagt aan hoe hun merk wordt gezien. Niet alleen dankzij de hoogwaardige producten, maar juist dankzij de experience in de showroom van onder meer Kimman.

Ook wanneer een klant een bezoek brengt aan de verkoopkantoren van Kimman Amsterdam, wordt de gehele beleving van het merk daar voortgezet. Dankzij displays – die naadloos aansluiten op de kwaliteit van de auto’s – zien bezoekers de laatste content, van producten tot relevante updates, via een kristalheldere weergave.

Navigeren naar het ultieme beeld

“In de zoektocht naar de juiste oplossing voor de showrooms en verkoopkantoren van Kimman Amsterdam, evenals voor Jaguar en Land Rover in Europa, zijn we gestart met de vraag wat ze willen communiceren richting klanten”, vertelt Sacha Boers, New Business Development Sales Manager bij ZetaDisplay. “Daarna zijn we gaan kijken wat daar precies voor nodig is. Het assortiment van LG sloot hier het beste op aan.”

Daarom hebben System Integrator ZetaDisplay en Kimman Amsterdam uiteindelijk gekozen voor een de displays van LG, waaronder twee 86” schermen; een voor de Jaguar-showroom en een voor de Land Rover-showroom. Deze twee displays zijn stijlvol verwerkt in wandelementen vlak bij de zitgelegenheden. Hierdoor zien potentiële kopers de meest actuele content van de respectievelijke merken.

Eveneens is er een 75” display verwerkt in een zogeheten ‘inspire wall’. In de Land Rover-showroom is het op die manier voor bezoekers mogelijk om een eigen auto te configureren en deze haarfijn te bekijken op het scherm. “De configuratieruimte is een belangrijk element van ons verkoopproces”, licht Frank Steinlein, Manager bij Jaguar Land Rover, toe. “Daar laten we het product zien en kunnen we de auto finetunen op basis van alle wensen.”

Kwalitatieve feedback

Dankzij de nieuwe displays merkt Kimman Amsterdam dat hun klanten hier erg positief op reageren. Klanten zijn gecharmeerd van de totale weergave die zij kunnen bieden en tonen. “Hetzelfde geldt voor de natuurgetrouwe kleurweergave van de displays. Dat werkt erg verhelderend en spreekt tegelijkertijd enorm aan”, vertelt Steinlein.

ZetaDisplay kijkt zeer tevreden terug op het project bij Kimman. Boers: “Mede door de fijne samenwerking tussen Jaguar Land Rover en LG als hardware partner, hebben we een perfecte uitrol kunnen realiseren bij Kimman voor hun digital signage-oplossingen.”

Meer weten over onze producten?

Vul het contactformulier in voor meer informatie, we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Ik heb het privacybeleid gelezen en goedgekeurd.

| Leestijd:

Over de auteur

LG