Ga naar hoofdinhoud

LG High Brightness brengt visibiliteit naar een nieuw niveau

Messaging is key. Consumenten worden gebombardeerd met boodschappen en je krijgt meestal maar één kans om de jouwe er te laten uitspringen. Daarom moet je voor de juiste dragers kiezen. LG High Brightness monitoren trekken zonder meer de aandacht en zijn daarnaast zo eenvoudig te gebruiken en veelzijdig dat de keuze eigenlijk zichzelf maakt.

De trend komt een beetje aanwaaien uit de VS en het Verenigd Koninkrijk. Daar zijn de ‘totems’ al lang een deel van het straatbeeld gaan uitmaken. Bij ons duiken ze vooral al op in fastfoodketens en winkelcentra, maar stilaan vinden ze ook hun weg naar retail en kleinhandelaars. Hun troeven zijn dan ook voor elk merk een meerwaarde.

“LG High Brightness totems zijn ideaal voor drive through restaurants”, legt Koen Niville, Sales Manager B2B bij LG uit. “Daar komen ze uitstekend tot hun recht. Binnen worden ze als monitoren gebruikt of om via touchscreens bestellingen te plaatsen. De monitoren kunnen ook gewoon achter het raam geplaatst worden en geven uitstekende zichtbaarheid langs de buitenkant. Daarnaast heb je ook nog de monitoren aan bijvoorbeeld een drive-in of in het algemene straatbeeld. De High Brightness totems garanderen met andere woorden perfecte zichtbaarheid zowel binnen als buiten én van binnen naar buiten.”

Klein beetje Times Square-effect

Dat klinkt best gesofisticeerd en ingewikkeld, maar eigenlijk is zo’n High Brightness totem installeren kinderspel. “Het zijn plug & play toestellen”, zegt Koen Niville. “Je moet ze eigenlijk alleen maar bevestigen en de stekker in het stopcontact duwen en ze zijn gebruiksklaar. De webOS 3.0 software is bovendien zo gebruiksvriendelijk dat het kinderspel is om de gewenste visuals en berichtgeving over te zetten. Dit kan vanop één centrale plek voor alle monitoren. De formaten variëren van 55 tot 86 inch en multi tiling is uiteraard ook een optie voor wie een klein beetje het Times Square-effect wil nabootsen.”

En ondanks de speelsheid en de inzetbaarheid in uiteenlopende omstandigheden boet de LG High Brightness nooit in aan kwaliteit. Weersomstandigheden en lichtinval hebben geen impact op het beeld dat er haarfijn blijft uitzien. “De High Brightness toestellen hebben bij LG zowel een geruisloos koel- als verwarmsysteem waardoor ze bij temperaturen van min 30 tot plus 50 graden Celsius gewoon blijven draaien alsof er niets aan de hand is. De Quarter Wave Plate zorgt ervoor dat ook de superieure beeldkwaliteit buiten intact blijft. Zowel bij erg zonnig weer als in het donker of wanneer er door een gepolariseerde zonnebril naar het scherm gekeken wordt. Tot slot zijn de monitoren door de extra coating ook geschikt voor het openbaar vervoer, ook ondergronds, waar vele kleine metaaldeeltjes geen impact hebben op het scherm dat er altijd als nieuw blijft uitzien. Met die oerdegelijkheid als basis kunnen klanten rekenen op vijf jaar garantie op de toestellen die intussen onder meer al worden ingezet in Pairi Daiza, Brussel en verschillende gemeenten in Oost- en West-Vlaanderen”, besluit Koen Niville.

 

| Leestijd:

Over de auteur

LG