Ga naar hoofdinhoud

Club Brugge kiest met LG Electronics voor kwaliteitsvolle scoreborden in Jan Breydelstadion

Blauw-zwart opteert met LG LED Walls voor betere game day experience.

Club Brugge en LG Electronics geven samen het Jan Breydelstadion een bijzonder tintje. LG installeerde in de thuishaven van Blauw-Zwart twee nagelnieuwe scoreborden. Reusachtige LED walls van maar liefst 8 bij 4,8 meter die in beide uithoeken van het stadion de beleving van de fans versterken. Met LG kiest Club Brugge voor extreem goede beeldkwaliteit en de meest innovatieve speler op de markt.   

Van zodra voetbal weer echt een feest wordt, trakteert Club Brugge haar trouwe fans op een leuk extraatje. Het Jan Breydelstadion kreeg er namelijk twee nieuwe LG scoreborden bij in de vorm van reusachtige LED Walls van 8 bij 4,8 meter en meer dan 38 vierkante meter groot. Maar ook aan de VIP-ruimte pootte LG een LED-scherm van 4,5 bij 3,5 meter met een oppervlakte van meer dan 11 vierkante meter neer.

Zelfde technologie als bij Atletico Madrid en Manchester City

LG Business Solutions zet via deze samenwerking met Club Brugge een nieuw prestigieus project op in België. De vooruitstrevende LED-technologie van LG komt al in meerdere stadions tot haar recht. Onder meer in het hypermoderne Wanda Metropolitano van de Spaanse en Europese topclub Atletico Madrid, waar in 2019 nog de Champions League-finale werd gespeeld. Ook in onder meer het Etihad Stadium van Manchester City, de Commerzbank-Arena van Eintracht Frankfurt en de Generali Arena van Sparta Praag prijken scoreborden van LG. Met Club Brugge doen de Stadium Solutions van LG nu ook hun intrede in de Benelux.

Betere game day experience

De LED Walls van LG zijn opgebouwd uit 524.880 pixels van 8,33 mm, hebben een helderheid van 6.000 nits en zijn met een Ingress Protection rating van 65 erg robuust en volledig waterbestendig. Met de nieuwe LED Walls kan Club Brugge haar fans een nog betere game day experience bieden en meer visibiliteit creëren voor haar commerciële partners. In de zoektocht naar een geschikte partner, klikte het meteen met LG omwille van de professionaliteit en de passie voor het product. De extra commerciële mogelijkheden stimuleren de verdere groei van de Club.

“Als je met Club Brugge in zee kan gaan, hoef je natuurlijk niet lang na te denken”, legt Ryszek Van Puyenbroeck, Business Development Manager B2B ID bij LG uit. “Ze zijn momenteel zonder discussie de grootste club van het land en via het Jan Breydelstadion geven wij zowel bedrijven als particulieren een zicht op de mogelijkheden van onze innovatieve producten. We hopen dat dit de start is van een structurele en langdurige samenwerking waarbij we Club Brugge meer en meer een totaaloplossing kunnen gaan bieden, ook als hun nieuwe stadion er straks komt.”

Specificaties

Twee scoreborden

  • Oppervlakte: 38.4 m2
  • Afmetingen: 8m lang bij 4.8m hoog
  • Pitch 8.33mm
  • Resolutie: 960 x 576 pixels

Vip Entrance

  • Oppervlakte: 11.25m²
  • Afmetingen: 4.5m x 2.5m
  • Pitch 3.9mm
  • Resolutie: 1153 x 641

| Leestijd:

Over de auteur

LG