Ga naar hoofdinhoud

Alles wat je nodig hebt in één scherm

De opkomst van LED video wall displays is niet meer te stoppen. Je ziet ze elke dag overal: langs de snelweg, in winkeletalages, bij evenementen, in publieke ruimtes en in hotellobby’s. LG ontwikkelde met de LG All-in-One Essential Series nu ook de perfecte oplossing voor presentaties in aula’s en vergaderruimtes.

De LG All-in-One Essential Series is een perfect voorbeeld van een complete installatie inclusief alle mogelijke opties. Met een beelddiagonaal van 136 inch (345 cm), een Full HD resolutie en ingebouwde luidspreker, levert het alvast een uitmuntende beeld- en geluidskwaliteit. De pixel pitch van 1,56mm zorgt ervoor dat alle kleuren en details helemaal tot hun recht komen, zo vormt deze display in elke ruimte meteen dé nieuwe eye-catcher.

Eenvoudig te installeren

Het opbouwen en installeren van de display bestaat uit een aantal eenvoudige stappen die uitgebreid beschreven worden in de meegeleverde instructies. Bijhorende accessoires voor de muurbevestiging maken de installatie nog eenvoudiger. De All-in-One oplossing kan dus ook vrijwel meteen in gebruik genomen worden. De stroomkabel aansluiten en het meeste werk zit er al op. Het scherm kan trouwens ook op een verrijdbaar onderstel (niet meegeleverd) worden gemonteerd.

De geïntegreerde controller met intuïtieve software maakt het toestel ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Instellen en configureren is al vooraf gedaan. LG maakt voor de besturing van zijn professionele displays gebruik van WebOS. Een besturingssysteem dat zo is ingericht dat je op een makkelijke en snelle manier kunt navigeren door het hele menu. 

Draadloos schermen delen

Met behulp van de LG One:Quick Share dongles, kan ook deze display eenvoudig en draadloos de schermen delen van meerdere apparaten. De ingebouwde Office Mode zorgt voor een smart bediening vanaf uw PC.

De modulaire structuur maakt het onderhoud dan weer snel en makkelijk. Dankzij LG Connected Care, kan er 24/24 en 7/7 voor bewaking en diagnose gezorgd worden. Eén van de vele specifieke functies stelt de gebruikers ook in staat om het energieverbruik eenvoudig te monitoren en minimaliseren. Dankzij de Display Power Management-functie gaat het scherm bijvoorbeeld automatisch in stand-by modus wanneer er geen activiteit wordt gemeten.

Puur en duurzaam kijkplezier

“Het beeldformaat van 136 inch is naast het energiezuinige toestel nog een duurzame keuze”, vertelt Ryszek Van Puyenbroeck, Business Development Manager B2B ID bij LG Electronics Benelux. “Door dit formaat aan te houden is ook ons productieproces ecologischer omdat we minder materialen en energie nodig hebben om de schermen te produceren. Een win-win voor iedereen.” Kortom, de All-in-one serie is een echte alleskunner die niet alleen ongeëvenaarde beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek levert, maar ook uitblinkt in functionaliteit en duurzaamheid.

| Leestijd:

Over de auteur

LG