Wilt u niks missen, volg ons dan op:

Privacy policy LG Business Solutions

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

LG Electronics Benelux Sales B.V. (“LGE”) hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en als onderdeel van ons streven naar privacy, publiceren we dit privacybeleid. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op https://www.lgsolutions.nl, https://www.lgklimaat.nl/ en alle andere websites en diensten die worden beheerd door LGE waar dit privacybeleid wordt gepubliceerd of waar ernaar verwezen wordt (samen de "Sites" genoemd). Dit privacybeleid is niet van toepassing op gegevens die offline worden verzameld of op gegevens die worden geplaatst of aangeleverd door derden.

A. Verzamelde gegevens

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op gegevens die via de Sites worden verzameld en niet op gegevens die langs andere weg door LGE worden verzameld.

"Persoonsgegevens" zijn gegevens die u persoonlijk identificeren of gegevens op basis waarvan u identificeerbaar bent, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam of in sommige gevallen uw IP-adres indien dit kan worden gebruikt om u te identificeren.

LGE verzamelt en bewaart de Persoonsgegevens die u aan ons hebt verstrekt. Daarnaast kunnen wij ook uw Persoonsgegevens verzamelen omdat wij deze waarnemen of kunnen afleiden uit uw interactie met de Sites (bijvoorbeeld doordat wij informatie krijgen via cookies (zie hieronder). De Persoonsgegevens die wij van u verzamelen is afhankelijk van uw specifieke activiteiten en de producten of diensten die wij aan u leveren. Hieronder volgen enkele voorbeelden van manieren waarop wij Persoonsgegevens verzamelen via de Sites:

  • we kunnen uw voornaam, achternaam, plaats, bedrijfsnaam, email adres en telefoonnummer en product- of dienstgegevens verzamelen als u contact met ons opneemt met een vraag over onze producten of diensten of een offerte aanvraagt;
  • we kunnen ook gegevens verzamelen over uw computer, mobiele telefoon, persoonlijke elektronische apparaten en alle andere soortgelijke elektronische of mobiele apparaten, inclusief, voor zover beschikbaar, uw IP-adres, besturingssysteem en browsertype, voor systeembeheer en het verzamelen van samengevoegde informatie. Dit zijn statistische gegevens over de browse-activiteiten en -patronen van onze gebruikers die geen persoonsgegevens bevatten die u identificeren. We kunnen ook registratiegegevens of andere informatie over uw product of dienst verzamelen.

    De bovenstaande lijst is niet volledig maar geeft voorbeelden van de Persoonsgegevens die via de Sites kunnen worden verzameld. Als u niet wilt dat LGE persoonlijk gegevens verzamelt, verstrek deze dan niet aan ons.

    De informatie die wij kunnen ontvangen wanneer u de Sites gebruikt, is onder te verdelen in de volgende categorieën:

    • Apparaatinformatie. We kunnen informatie verzamelen over de producten die u aanschaft of klantenservice die u vraagt via de Sites. Apparaatinformatie kan productcode of modelnummer omvatten, uw IP-adres, productcategorie of F/W- en S/W-informatie, landcode of apparaat- id (MAC-adres, UUID enz.).

       

    • Accountinformatie. Wanneer u zich voor het eerst op de Sites registreert, wordt u gevraagd om bepaalde gegevens in te voeren, zoals uw e- mailadres (dat wordt uw gebruikers-id), wachtwoord, telefoonnummer, naam en adres.

       

    • Informatie over het gebruik. Informatie over het gebruik verwijst naar alle informatie die verzameld is van de Sites zoals welke actie is toegepast op de Sites zoals het klikken op logs; uw registratiegegevens of hoe u de Sites gebruikt. .

       

    • IP-adres. Wanneer u de Sites gebruikt, kunnen we automatisch uw IP-adres vastleggen (het unieke adres dat uw computer op internet identificeert) dat automatisch wordt herkend door onze server.

       

    • Cookie. Een "cookie" is een klein tekstbestand dat kan worden gebruikt om gegevens te verzamelen over wat u op de Sites doet.

       

    • Webbeacons. (ook bekend als "clear gifs," "web bugs" of "pixel-tags") "Webbeacons" zijn kleine afbeeldingen met een unieke identificatie, vergelijkbaar met cookies, en ze worden gebruikt om de gebruikers te tellen die bepaalde pagina's van de Sites hebben bezocht en om te helpen bij het bepalen van de effectiviteit van promotionele of publicitaire campagnes. Wanneer gebruikt in met HTML opgemaakte e-mailberichten, kunnen webbeacons de afzender vertellen of en wanneer het e-mailbericht is geopend. In tegenstelling tot de cookies, die worden opgeslagen op de vaste schijf van de computer van een gebruiker, zijn webbeacons onzichtbaar ingesloten op webpagina's.

 

COOKIEBELEID

De Sites maken gebruik van cookies. Hieronder vindt u meer informatie over cookies en hoe u deze kunt beheren.

Door de Sites te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met dit cookiebeleid. Als u het gebruik van deze cookies niet accepteert, schakel ze dan uit volgens de instructies in dit cookiebeleid.

WAT IS EEN COOKIE?

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die naar uw computer of mobiele apparaat worden gedownload wanneer u een website bezoekt. Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die de cookie herkent. Cookies zijn handig omdat ze ervoor zorgen dat een website het apparaat van een gebruiker herkent.

Cookies hebben veel verschillende taken, zoals u efficiënt tussen pagina's laten navigeren, uw voorkeuren onthouden en over het algemeen de gebruikerservaring verbeteren. Ze kunnen ook helpen ervoor te zorgen dat advertenties die u online ziet beter aansluiten bij u en uw interesses.

Ga voor meer informatie over cookies naar http://www.allaboutcookies.org/. Hier kunt u ook zien welke cookies op uw apparaat zijn ingesteld en hoe u deze kunt beheren en verwijderen.

WELKE COOKIES GEBRUIKEN WE OP DE SITES?

We gebruiken de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies Dit zijn cookies die vereist zijn voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op beveiligde delen van onze website. Deze cookies verzamelen geen informatie over u die zou kunnen worden gebruikt voor marketing of die onthouden waar u op internet was. Deze categorie cookies kan niet worden uitgeschakeld.

  • Analytische cookies Deze cookies stellen ons in staat bezoekers te herkennen en het aantal te tellen en om te zien hoe bezoekers zich verplaatsen op onze website wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons de manier waarop onze website werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Deze cookies verzamelen geen gegevens die u kunnen identificeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn anoniem en ze worden alleen gebruikt om de werking van de website te verbeteren.


    Onze website maakt gebruik van cookies van Google Analytics. Gegevens die worden verzameld door cookies van Google Analytics worden doorgegeven aan en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten van Amerika in overeenstemming met haar privacybeleid. Ga naa
    r https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl. voor een overzicht van de privacy bij Google en hoe dit van toepassing is op Google Analytics. U kunt zich afmelden voor tracking door Google Analytics via https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=nl&ref_topic=2919631

  • Functionele cookies Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat onze inhoud voor u te personaliseren en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio). Deze cookies verzamelen geen gegevens die u kunnen identificeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn anoniem en ze worden alleen gebruikt om de werking van de website te   verbeteren.


In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over individuele cookies die en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken:

Cookie source

Type cookie

Variables

Expiry date

.addthis.com

Marketing

xtc

6/22/2019

.addthis.com

Marketing

xtc

6/22/2019

 

HOE COOKIES UIT TE SCHAKELEN OF TE VERWIJDEREN?

U kunt cookies uitschakelen door de instelling in uw browser te activeren waarmee u de instelling van alle of sommige cookies kunt weigeren. Als u echter in uw browserinstellingen alle cookies uitschakelt (inclusief strikt noodzakelijke cookies), hebt u mogelijk geen toegang tot alle of delen van de Sites.

Als u een cookie of categorie van cookies uitschakelt, wordt de cookie niet uit uw browser verwijderd. Dit moet u apart in uw browser doen.

Als u uw cookie-instellingen wilt wijzigen, gaat u naar het menu 'Opties' of 'Voorkeuren' van uw browser. U kunt ook in uw browser naar de optie 'Help' gaan voor meer informatie.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de cookie-instellingen voor uw browser:

•Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

•Firefox:           https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-

+en+uitschakelen

•Internet     Explorer:     https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

•Safari:     https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_NL

  1. B. Gebruik van gegevens

    We gebruiken de via deze Sites verzamelde persoonsgegevens primair voor de volgende doeleinden:

    • ·om diensten te leveren;
    • ·om ervoor te zorgen dat de Sites aansluiten op uw wensen;
    • ·om het voor ons mogelijk te maken inhoud te ontwikkelen en publiceren die zo relevant mogelijk voor u is;
    • ·om u zo nodig op de hoogte te brengen van belangrijke aanpassingen in dit privacybeleid;
    • ·om contact met u op te nemen als reactie op registratie en aanmelding voor training of andere vragen;

       

      Wij gebruiken uw Persoonsgegevens voor deze doeleinden op basis van het feit dat een dergelijk gebruik van uw Persoonsgegevens noodzakelijk is: (i) om te voldoen aan een contract dat we met u afgesloten hebben (of voor de uitvoering van stappen voorafgaand aan het contract), (ii) voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen van onszelf of een derde partij (inclusief onze legitieme commerciële en gerelateerde belangen, zoals het begrijpen van onze klanten en potentiële klanten en het verstrekken van informatie over onze producten en diensten) en dit geen onnodige invloed heeft op uw belangen of grondrechten en vrijheden; of (iii) voor de naleving van wet- en regelgeving waaraan wij zijn onderworpen of waarvoor u ons toestemming hebt gegeven.

  2. C. Het delen en openbaar maken van gegevens

    Hieronder volgen enkele voorbeelden van manieren waarop wij persoonsgegevens in de volgende gevallen kunnen delen of openbaar maken:

    • Om een dienst voor u uit te voeren. Bijvoorbeeld, als u ons per e-mail een vraag stelt, kunnen we uw e-mailadres gebruiken om uw vraag te verwerken en te beantwoorden..
    • Met gelieerde bedrijven om u beter van dienst te kunnen zijn. Mogelijk moet LGE uw gegevens met deze partijen delen om u de gevraagde diensten te kunnen verlenen of om ervoor te zorgen dat onze diensten en producten aan uw behoeften voldoen.
    • Met niet-gelieerde derden, serviceproviders, agenten of zelfstandige contractanten die ons helpen bij de instandhouding van onze  Sites en die andere administratieve diensten aan ons verlenen (zoals onderhoud en analyse van gegevens). We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze niet-gelieerde derden de persoonsgegevens niet zullen gebruiken voor andere doeleinden dan het verlenen van de administratieve diensten waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Deze niet-gelieerde derden/serviceproviders die ons helpen bij het beheer van onze Sites, hebben toegang tot persoonsgegevens. Registreer u niet of dien geen persoonsgegevens in als u niet wilt dat onze niet-gelieerde derden/serviceproviders toegang hebben tot uw gegevens.
    • Met derden in het kader van een bedrijfsreorganisatie, zoals een fusie, overname of de verkoop van al onze of vrijwel al onze bedrijfsmiddelen.
    • Tenzij zoals beschreven in dit privacybeleid of bij ons verzoek om informatie zullen we de persoonsgegevens niet anderszins gebruiken, delen of bekendmaken aan derden.

       

  3. D. VERZAMELING EN GEBRUIK VAN GEGEVENS VAN KINDEREN JONGER DAN ZESTIEN

     

    LGE is er niet bewust op uit om kinderen die jonger zijn dan 16 om hun persoonsgegevens te vragen en die te verzamelen. Evenmin staat LGE deze personen bewust toe om de Sites te gebruiken. Als u jonger bent dan 16, registreer u dan niet voor de Sites en stuur ons geen persoonsgegevens.

    E. AFMELDEN

  4. Regelmatig communiceren we per e-mail met gebruikers die zich abonneren op onze nieuwsbrief. We kunnen uw e-mailadres gebruiken om uw aanvraag te bevestigen informatie over wijzigingen in onze producten en diensten, en andere wettelijk verplichte bekendmakingen toe te sturen.

    We bieden u echter de mogelijkheid om u af te melden als u dergelijke berichten niet van ons wilt ontvangen, zoals e-mails of updates over nieuwe diensten en producten die worden aangeboden op de Sites, of als u niet wilt dat we uw persoonsgegevens met derden delen. De afmeldoptie kan worden ingesteld door het betreffende selectievakje in- of uit te schakelen op de plaatsen waar persoonsgegevens worden verzameld, of door contact met ons op te nemen via onderstaande contact gegevens. We verwerken uw opzegging zo snel mogelijk, maar in sommige gevallen kunt u nog enkele berichten ontvangen voordat de opzegging is verwerkt. U kunt zich ook afmelden voor de ontvangst van dergelijke e-mails door op de afmeldingskoppeling te klikken in de tekst van de e-mail.

    F. FORUMS, CHATROOMS EN ANDERE OPENBARE PUBLICATIEGEBIEDEN

  5. Alle gegevens die u vermeldt in een bericht dat u publiceert op een website voor productbeoordeling, in een chatroom of in een ander openbaar publicatiegebied, zijn beschikbaar voor iedereen met internettoegang. Vermeld bijvoorbeeld uw e-mailadres niet in een door u gepubliceerd bericht als u niet wilt dat anderen dit adres weten.

  6. G. WEBSITES VAN DERDEN


Deze verklaring is alleen van toepassing op via de Sites verzamelde gegevens. De Sites kunnen links naar andere websites bevatten. We zijn niet verantwoordelijk voor privacypraktijken of de inhoud van deze andere websites.

  1. H. OVERDRACHT

Als onze bedrijfsmiddelen geheel of gedeeltelijk worden verkocht of overgenomen door een andere partij, of in het geval van een fusie, verleent u ons het recht om uw persoonlijk en niet-persoonlijk gegevens over te dragen die via de Sites zijn verzameld.

I. WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

  1. Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid naar eigen goeddunken en op elk gewenst moment aan te passen. Wanneer we dit doen, passen we ook de datum voor 'laatste aanpassing' onder aan dit privacybeleid aan.

  2. J. BEVEILIGING

    Geen enkele datatransmissie via internet is gegarandeerd 100% veilig. We kunnen dan ook niet garanderen dat uw gegevens veilig naar ons worden verzonden. U begrijpt dat uw verzending van gegevens naar LGE geheel op eigen risico gebeurt.

    Zodra we de door u verzonden gegevens ontvangen, stellen we redelijkerwijs alles in het werk om onze systemen te beveiligen. We gebruiken firewalls om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Hierbij dient echter te worden opgemerkt dat dit geen garantie is dat de gegevens nooit kunnen worden geopend, openbaar worden gemaakt, worden gewijzigd of worden vernietigd ten gevolge van een probleem met de desbetreffende firewalls en beveiligingssoftware.

    Als we vernemen dat onze beveiligingssystemen zijn geschonden, kunnen we proberen om u langs elektronische weg te informeren zodat u passende beveiligingsmaatregelen kunt treffen. Door deze Sites te gebruiken of door ons persoonsgegevens te verstrekken stemt u ermee in dat we elektronisch met u kunnen communiceren over beveiligings-, privacy- en administratieve zaken in verband met uw gebruik van deze Sites. Bij een beveiligingsprobleem kunnen we een bericht op onze Sites publiceren. Ook kunnen we in deze omstandigheden een bericht sturen naar het e-mailadres dat u ons hebt verstrekt. Afhankelijk van waar u woont, hebt u mogelijk wettelijk recht op een schriftelijk bericht bij een beveiligingsprobleem.

  3. K. BEWAREN

    Uw persoonsgegevens worden zo lang bewaard als redelijkerwijs noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in dit beleid en dit is noodzakelijk om onze diensten aan u te leveren, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of voor gerechtvaardigde belangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over toepasselijke bewaartermijnen.

    Het is mogelijk dat we een geanonimiseerde vorm van uw persoonlijke informatie die niet langer naar u verwijst, voor statistische doeleinden zonder tijdslimieten bewaren, voor zover wij een legitiem en wettig belang hebben om dit te doen.

  4. L. UW RECHTEN

    U heeft het recht om: (i) informatie te vragen over en toegang te hebben tot alle persoonlijke informatie die we over u hebben; (ii) te verzoeken   om het corrigeren van onjuiste persoonsgegevens die we bijhouden; (iii) bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerking van uw persoonsgegevens die wij uitvoeren (inclusief het recht om af te zien van elke directe marketing); (iv) te verzoeken om de persoonsgegevens die we van u hebben te verwijderen; en (v) om een kopie van uw persoonsgegevens aan te vragen in een redelijk normaal gebruikt format (of om ons te verzoeken uw persoonsgegevens in een dergelijke indeling over te dragen aan een externe dienstverlener).

    Verzoeken met betrekking tot uw persoonsgegevens, kunnen aan ons worden verstuurd via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., Afdeling Data Protection, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. We zullen dergelijke verzoeken in overweging nemen en binnen 30 dagen reageren. We kunnen u een redelijke vergoeding in rekening brengen met inachtneming van de wet en vereisen mogelijk verificatie van uw identiteit door het verstrekken van een kopie van uw gegevens, zoals wettelijk is bepaald.


  5. M. CONTACT OPNEMEN MET LGE

Als u vragen hebt over dit privacybeleid of onze privacypraktijken, of als u een kopie wilt aanvragen van de persoonsgegevens die we over u hebben, neem dan contact met ons op via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., afdeling Data Protection, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. Alle informatie in schriftelijke communicatie valt ook onder dit beleid. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij uw toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens voor Nederland, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag of voor België de Belgische Privacycommissie, de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35 1000 Brussel) maar we raden u aan eerst contact met ons op te nemen, omdat we er samen mogelijk op een efficiëntere manier kunnen uitkomen.

LG Electronics Benelux Sales B.V. Ingangsdatum: 24 mei 2018

Laatste aanpassing: 24 mei 2018

 

    • Ziggo Dome kiest voor Social Media Wall van LG
    Ziggo Dome kiest voor Social Media Wall van LG
    Op 24 juni 2012 opende de Ziggo Dome in Amsterdam haar deuren voor het publiek. Ziggo Dome is Nederlands meest vernieuwende concerthal. Akoestiek, zicht, innovatie, stijl en technologie gaan hand in hand. LG is Ziggo Domes technology partner. Zij adviseerde over beeld en geluid en voorzag Ziggo Dome van alle beeldschermen. Ziggo Dome is nu al een succes. Jaarlijks wordt de concerthal bezocht door zo’n 1,2 miljoen mensen. Van jong tot oud.
    • Europese instelling kiest voor LG videowall met geweldige beeldkwaliteit en kleursaturatie
    Europese instelling kiest voor LG videowall met geweldige beeldkwaliteit en kleursaturatie
    Voor een Europese instelling hebben wij in samenwerking met een AV specialist gelegen aan de rand van Brussel een videowall geïnstalleerd. De LG videowall bestaat uit 3x3 monitoren met een ultra dunne bezel. Het resultaat is fantastisch: de beeldkwaliteit en de kleursaturatie zijn geweldig en de videowall lijkt te zweven in de lucht!
    • Displays van LG verhogen de productiviteit en geven exclusieve uitstraling aan werkomgeving JLL en Tétris
    Displays van LG verhogen de productiviteit en geven exclusieve uitstraling aan werkomgeving JLL en Tétris

    Location:
    JJL
    Kantoorgebouw Atrium
    Parnassusweg 727
    1077 DG Amsterdam

    Solution:

    LG Display Solutions


    Achtergrond

    JLL is een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed. Ze voorzien in alle vastgoedwensen van lokale, regionale en wereldwijde klanten. Ze helpen organisaties bij het optimaal benutten van vastgoed, het verhogen van de productiviteit van medewerkers, het verbeteren van werkplekken en het toekomstgericht maken en houden van de vastgoedportefeuilles. In Nederland werken er meer dan 200 werknemers vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wereldwijd werken er circa 80.000 medewerkers bij JLL in meer dan 80 landen. JLL heeft een nieuw hoofdkantoor geopend in Amsterdam. De dochteronderneming van JLL is Tétris Design & Build. Zij zijn ook in het kantoor gevestigd. Tétris is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en inrichten van bedrijfsruimtes. Zij zijn verantwoordelijk geweest voor het kantoorinterieur van het nieuwe hoofdkantoor.

    Uitdaging

    Om de ideale werkomgeving te creëren voor medewerkers is bij het ontwerp van een nieuw hoofdkantoor kritisch gekeken naar inrichting van de werkplekken. JLL heeft er bewust voor gekozen om de overstap te maken naar een kleiner werkblad van 140 cm breed en 80 cm diep. Bij iedere werkplek waren twee rechte monitoren geïnstalleerd. Deze monitoren pasten niet meer bij het nieuwe interieur, dus is JLL de zoektocht gestart naar een nieuw model. De monitoren moesten voldoen aan verschillende eisen. Zo zou één monitor de functionaliteit van twee of drie schermen moeten vervangen. Daarnaast was het belangrijk dat de resolutie hoog was. Er werken bij Tétris Design & Build architecten en designers en voor hen is het belangrijk dat visualisaties perfect worden vertoond. Het nieuwe pand bracht ook een uitdaging met zich mee. Er is veel daglicht aanwezig, dus was het belangrijk dat de monitoren niet zouden reflecteren.

    Oplossing

    JLL vindt het belangrijk om uit te stralen dat er aandacht is besteed aan iedere individuele werkplek. Alle werkplekken zijn opnieuw ingericht, met onder andere nieuwe bureaus en nieuw tapijt. Eén groot UltraWide scherm heeft een nettere uitstraling dan twee of drie kleinere schermen. Er is daarom gekozen voor de LG 34UC98-W. Dit UltraWide scherm geeft met de split screen-software de mogelijkheid om één monitor in vier verschillende schermen op te delen. Hierdoor kunnen verschillende programma’s tegelijkertijd op één monitor worden gebruikt en is er dus nog maar één monitor nodig. De LG UltraWide monitoren zijn daardoor perfect voor multitasken. De curve van de LG 34UC98-W is vrij groot en je bevindt je als het ware in een soort cockpit. Door de ronde vorm blijft de content voor je ogen. Hierdoor worden er minder nekbewegingen gemaakt en is de werkplek ergonomisch verantwoord.

    JLL heeft drie monitoren van verschillende leveranciers met elkaar vergeleken. Tétris heeft bovendien vanuit een design oogpunt gekeken naar de monitoren. “Het nieuwe gebouw heeft ronde hoeken. Ons doel was om met het interieur een relatie aan te gaan met de buitenkant van het gebouw. Ronde hoeken zijn menselijker en natuurlijker en dit willen wij ook terug laten komen in ons interieur”, vertelt Niels Kramer, interieurarchitect bij Tétris Design & Build. “De LG 34UC98-W past met zijn ronde vorm perfect bij het interieur. Vanuit JLL is ook gekeken naar de praktische kant. Wat is de huidige invulling van de werkplek? Wat is de wens van de gebruiker?” De afdeling taxatie had interesse in een derde monitor. “Als we een derde monitor zouden toevoegen, krijg je een afbakening waarbij je geen contact meer hebt met collega’s. Dit wilden we uiteraard voorkomen, omdat het anders een bos van monitoren zou worden”, verklaart Danny van Kempen, Service Delivery Manager bij JLL Benelux. “De drie verschillende monitoren zijn voorgelegd bij de stuurgroep. De stuurgroep is door de interieurarchitect geadviseerd over de materialen en uitstraling die bij de ambities van JLL passen. De stuurgroep heeft gekozen voor de LG-monitoren vanwege de ergonomische voordelen en de uitstraling. “De ronde vormen passen goed bij de menselijke toon in onze organisatie en daar passen deze schermen perfect bij”, vertelt Reynout Vroegop, CFO en COO bij JLL Nederland. De ervaren system integrator 2.Orange verzorgde een perfecte installatie en hoogwaardige afwerking van het gehele project.

    Niels Kramer: “Het is een echte eyecatcher voor alle klanten die we op bezoek krijgen. Iedereen zegt er wel iets over, het valt echt op. De monitor omarmt je werkplek”. JLL heeft de monitoren 1,5 maand getest en in deze testperiode was er al een verbetering van de productiviteit zichtbaar. 

    Voordeel

    Het grootste voordeel van de LG 34UC98-W is de split screen-software. Dit maakt het zeer geschikt voor de kleinere werkbladen bij JLL. De ronde vorm van het beeldscherm zorgt er daarnaast voor dat er geen reflectie ontstaat. Vanwege een lagere hertz-verhouding heb je minder de neiging om met je ogen te knipperen, waardoor medewerkers minder snel energie verliezen en zich langer kunnen concentreren op het scherm.

    “We hebben er bewust voor gekozen om andere monitoren in ons kantoor te plaatsen dan de standaard monitoren die in onze Europese kantoren worden gebruikt. Er ontstond wat weerstand vanuit onze IT- en inkoopafdeling in Europa. Het is mooi om te zien dat ze nu super enthousiast zijn en dat ze aan het inventariseren zijn of de monitoren de nieuwe standaard kunnen vormen voor heel Europa”, sluit Reynout Vroegop af. 


     


     




     

     

Privacy Policy