Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Highlights

14-05-2014
LG Displays social tree

De LG monitoren hebben in 2014 weer nieuwe specificaties meegekregen. Hieronder zijn de belangrijkste welke we apart hebben uitgelicht.

Ultra-Large Screen Suprior 4K Resolution Display

De nieuwe 98” en 84” ULTRA HD (3840x2160) Premium Display in 2014.

Deze 4K schermen hebben een hogere resolutie gelijkwaardig aan fotokwaliteit en suprieur aan elk ander scherm. De ULTRA HD resolutie heeft een 4 keer grotere resolutie en pixeldichtheid dan de Full HD schermen. Dit zorgt ervoor dat de beelden levensecht en haarscherp zijn, zelfs vanaf kleine afstanden.

LG Ultra HD Primium display

LG Ultra Large Displays

De Meest Geavanceerde LG Technologie

’s Werelds grootste 105” 21:9 Ultrawijde Ultra HD Signage.

Recentelijk is op CES 2014 deze 105” 21:9 wijde Signage Display getoond. Deze trok de volle aandacht van de toegestroomde toeschouwers.

LG Ultrawide HD displays

 

’s Werelds Smalste 3.5mm Bezel Videowall

’s Werelds smalste bezel display zorgt voor schitterende hoge kwaliteit beelden in een naadloze videowall


Smalste Bezel Videowall ter wereld

Een ruime keuze aan displays

LG biedt u een ruime line-up aan displays waardoor er altijd een voor u bij zit.

LG biedt u displays met een perfecte prijskwaliteit verhouding leverbaar in nagenoeg alle schermgroottes. Deze zijn beschikbaar van 32” tot 65”. De schermen zijn Full HD en uitgevoerd in Slim Design. Afhanklijk van het type beschikken sommige over webOS for Signage oplossing. WebOS is zeer geschikt om informatie en advertenties te tonen voor de retail, horeca en andere verticale markten.

LG display line-up


Klik hier en download rechtstreeks de brochure !


Deel dit:

Producten

Referenties

  • Receptie Van Der Valk Hotel Veenendaal
  Hotel Van der Valk Veenendaal van alle gemakken voorzien
  Een Hotel TV biedt legio mogelijkheden voor hoteliers om te communiceren met haar gasten. Van der Valk wil het beste en koos daarom voor de Pro: Centric oplossing van LG. 
  • Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG Hotel TV's en Commercial Lite
  Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG Hotel TV's en Commercial Lite
  Zorghotel Drie Eiken

  Location:
  Zorghotel Drie Eiken
  Drie Eikenstraat 655
  B 2650 Edegem

  Solution:

  LG Hotel Smart TV's
  LG Commercial Lite

  Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG

   

  Voor Zorghotel Drie Eiken heeft LG schermen geleverd die een tweerichting communicatie realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat de patiënt met het personeel kan communiceren via de LG Hotel TV's. Door het gebruik van de LG Commercial Lite heeft elk type kamer gegarandeerd een passende oplossing. Zorghotel Drie Eiken geniet nu van een optimaal assortiment!

  Achtergrond

  In alle comfort op adem komen na een drukke dag in Antwerpen. Herbronnen in uw privé sauna. Genieten van een heerlijk luxeontbijt … God leeft misschien in Frankrijk, maar logeren doet hij in Hotel Drie Eiken. Rustig gelegen in Edegem, in het zuiden van Antwerpen en ten noorden van Mechelen, is Hotel Drie Eiken de gedroomde uitvalsbasis voor een waaier aan activiteiten. Van een zakelijke overnachting, een wellness arrangement tot een zorgverblijf na een ziekenhuisopname, onze kamers, ons restaurant, hun service en faciliteiten zijn helemaal op maat van uw welzijn.

  Uitdaging

  Zorghotel Drie Eiken is het eerste zorghotel gelinkt aan een ziekenhuis, waar we de LG footprint hebben kunnen doortrekken. Dit omdat ze opzoek waren naar een Hotel TV oplossing, die ze wilden integreren in hun patiëntenkamer. Verder is het in een zorgcentrum cruciaal dat men een optimale en realtime communicatie heeft met zijn patiënten. Zorghotel Drie Eiken was op zoek naar schermen die een tweerichting communicatie kunnen realiseren (IP gebaseerd). Hierbij kan ook de patiënt met het personeel communiceren via de LG Hotel TV's.

  Oplossing

  LG heeft Hotel TV toestellen geplaatst, waarbij de System Integrator hun digitale head end kan implementeren op Smart TV’s . Dankzij deze oplossing kan alle tweerichting communcatie op maat gemaakt verlopen. Achteraf heeft LG ook nog Commercial Lite aangeboden als goedkoper alternatief om voor elk type kamer een gepaste oplossing te garanderen.

  Voordeel

  Dankzij de LG Hotel TV's en Commercial Lite schermen geniet Zorghotel Drie Eiken van een optimaal assortiment van TV schermen en bijhorende diensten tegen een voordelige prijs.

  LG Hotel TV bij Zorghotel Drie Eiken

  Zorghotel Drie Eiken | LG

  LG Hotel TV's | Zorghotel Drie Eiken

   

  • Hilton Hotel Rotterdam
  Hilton Rotterdam verbouwd 254 moderne kamers

  Het Hilton Rotterdam is in 2012 verbouwd en biedt 254 moderne, lichte kamers waarin comfort, luxe en technologie centraal staat. Zo hebben de kamers een Bose sounddock, een Nespresso-apparaat, een regendouche en een LED-tv. Het hotel ligt op acht minuten loopafstand van het Centraal Station waardoor het goed bereikbaar is voor zowel zakenreizigers als toeristen. De uitvalsbasis is goed. Zowel het winkelcentrum als het zakelijke centrum zijn snel bereikbaar en een metro stopt vlak naast de deur.

Privacy Policy