Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Highlights

14-05-2014
LG Displays social tree

De LG monitoren hebben in 2014 weer nieuwe specificaties meegekregen. Hieronder zijn de belangrijkste welke we apart hebben uitgelicht.

Ultra-Large Screen Suprior 4K Resolution Display

De nieuwe 98” en 84” ULTRA HD (3840x2160) Premium Display in 2014.

Deze 4K schermen hebben een hogere resolutie gelijkwaardig aan fotokwaliteit en suprieur aan elk ander scherm. De ULTRA HD resolutie heeft een 4 keer grotere resolutie en pixeldichtheid dan de Full HD schermen. Dit zorgt ervoor dat de beelden levensecht en haarscherp zijn, zelfs vanaf kleine afstanden.

LG Ultra HD Primium display

LG Ultra Large Displays

De Meest Geavanceerde LG Technologie

’s Werelds grootste 105” 21:9 Ultrawijde Ultra HD Signage.

Recentelijk is op CES 2014 deze 105” 21:9 wijde Signage Display getoond. Deze trok de volle aandacht van de toegestroomde toeschouwers.

LG Ultrawide HD displays

 

’s Werelds Smalste 3.5mm Bezel Videowall

’s Werelds smalste bezel display zorgt voor schitterende hoge kwaliteit beelden in een naadloze videowall


Smalste Bezel Videowall ter wereld

Een ruime keuze aan displays

LG biedt u een ruime line-up aan displays waardoor er altijd een voor u bij zit.

LG biedt u displays met een perfecte prijskwaliteit verhouding leverbaar in nagenoeg alle schermgroottes. Deze zijn beschikbaar van 32” tot 65”. De schermen zijn Full HD en uitgevoerd in Slim Design. Afhanklijk van het type beschikken sommige over webOS for Signage oplossing. WebOS is zeer geschikt om informatie en advertenties te tonen voor de retail, horeca en andere verticale markten.

LG display line-up


Klik hier en download rechtstreeks de brochure !


Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hampton by Hilton Hoofddorp
  Hotel Hampton by Hilton kiest LG klimaatoplossing
  Hotel Hampton by Hilton in Hoofddorp heeft een bijzondere locatie: een voormalig kantoorpand. Na een ingrijpende verbouwing beschikt het nu als hotel over ruim 180 kamers. Doordat het LG Multi V Heat Recovery (HR) systeem gelijktijdig kan koelen en verwarmen, kunnen gasten individueel hun eigen kamertemperatuur instellen. 
  • Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Het filiaal van Expert, de retailer gespecialiseerd in elektronica voor thuis, in Amsterdam is al tachtig jaar een begrip. De eigenaar vindt het nu tijd voor een renovatie van zijn filiaal, om digitale vernieuwingen toe te kunnen passen en de klant in een moderne winkel te kunnen ontvangen. Hierbij wordt de nadruk gelegd op meer beleving in de winkel  en een goede presentatie van Expert, zowel binnen als buiten de winkel.
  • Receptie Bastion Hotel Groep
  Hotel Bastion Deluxe wil kunnen koelen en verwarmen
  Het Bastion Deluxe Hotel Rotterdam/ Beneluxtunnel is een comfortabel 4-sterren hotel dat direct gelegen is aan de A4 nabij Vlaardingen en de Beneluxtunnel.
  Het hotel heeft 135 comfortabele deluxe kamers die allemaal voorzien zien van LG Airconditioning en LG televisies. Tevens beschikt het hotel over een lounge die beschikt over een LG LCD televisie.
Privacy Policy