Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

's Werelds smalste bezel-to-bezel voor de perfecte videowall

09-04-2014
LG Displays smalste bezel ter wereld

LG introduceert displays met een smalle rand. Zo smal, dat we kunnen zeggen dat deze de smalste is van de wereld. Er zit maar 3,5 mm tussen de beide randen van het display.

Combineer 4, 6 of 9 (of meer) displays voor een videowall, het lijkt nog steeds één scherm doordat de randen zo dun zijn. De beelden zijn levensgroot en de kleuren levensecht. 

De videowall is leverbaar in 500Cd, maar ook als 800Cd en met Transflective technologie.

LG Smalste Bezel display

Toepassingenvideowall

Voor uw boodschap zijn er vele mogelijkheden om uw potentiële klanten te kunnen bereiken. Video op groot formaat heeft altijd een sterke impact. Hoe mooier het beeld, hoe meer de viewer onder de indruk zal zijn.
De videowall is overal te plaatsen. U kunt het scherm buiten als signage plaatsen om aandacht te trekken voor langslopend publiek. Door speciale omkasting zal het scherm zeer goed beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en vandalisme. 
Speciale transflective technology zorgt ervoor dat zelfs met veel zonlicht uw scherm goed leesbaar is. De weerkaatsing van het licht wordt geminimaliseerd en de schermverlichting verhoogd. 


LG Videowall

 

In de ontvangsthal van het Sanoma-hoofdkantoor is gekozen voor een 3 x 4 LG displays videowall met verschillende content. Hierop kunnen verschillende reclameboodschappen worden getoond. Door het uiterst scherpe beeld en mooie afwerking van de kast is deze videowall een lust voor het oog. 

Mocht u iets meer ruimte hebben in uw gebouw dan is het altijd mogelijk om de videowall uit te breiden:

LG videowall smalste bezel


AutoCalibration

De LGvideowall heeft bovendien een calibreerfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de kleuren aangepast worden aan de omringende beelden. Daardoor ontstaat één en hetzelfde beeld op de grote videowall met de juiste kleuren. 


Wil u meer informatie ontvangen over de videowall? Mail naar roeland.scholten@lge.com of bel +31 652 015 286


Deel dit:

Producten

Referenties

  • Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG Hotel TV's en Commercial Lite
  Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG Hotel TV's en Commercial Lite
  Zorghotel Drie Eiken

  Location:
  Zorghotel Drie Eiken
  Drie Eikenstraat 655
  B 2650 Edegem

  Solution:

  LG Hotel Smart TV's
  LG Commercial Lite

  Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG

   

  Voor Zorghotel Drie Eiken heeft LG schermen geleverd die een tweerichting communicatie realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat de patiënt met het personeel kan communiceren via de LG Hotel TV's. Door het gebruik van de LG Commercial Lite heeft elk type kamer gegarandeerd een passende oplossing. Zorghotel Drie Eiken geniet nu van een optimaal assortiment!

  Achtergrond

  In alle comfort op adem komen na een drukke dag in Antwerpen. Herbronnen in uw privé sauna. Genieten van een heerlijk luxeontbijt … God leeft misschien in Frankrijk, maar logeren doet hij in Hotel Drie Eiken. Rustig gelegen in Edegem, in het zuiden van Antwerpen en ten noorden van Mechelen, is Hotel Drie Eiken de gedroomde uitvalsbasis voor een waaier aan activiteiten. Van een zakelijke overnachting, een wellness arrangement tot een zorgverblijf na een ziekenhuisopname, onze kamers, ons restaurant, hun service en faciliteiten zijn helemaal op maat van uw welzijn.

  Uitdaging

  Zorghotel Drie Eiken is het eerste zorghotel gelinkt aan een ziekenhuis, waar we de LG footprint hebben kunnen doortrekken. Dit omdat ze opzoek waren naar een Hotel TV oplossing, die ze wilden integreren in hun patiëntenkamer. Verder is het in een zorgcentrum cruciaal dat men een optimale en realtime communicatie heeft met zijn patiënten. Zorghotel Drie Eiken was op zoek naar schermen die een tweerichting communicatie kunnen realiseren (IP gebaseerd). Hierbij kan ook de patiënt met het personeel communiceren via de LG Hotel TV's.

  Oplossing

  LG heeft Hotel TV toestellen geplaatst, waarbij de System Integrator hun digitale head end kan implementeren op Smart TV’s . Dankzij deze oplossing kan alle tweerichting communcatie op maat gemaakt verlopen. Achteraf heeft LG ook nog Commercial Lite aangeboden als goedkoper alternatief om voor elk type kamer een gepaste oplossing te garanderen.

  Voordeel

  Dankzij de LG Hotel TV's en Commercial Lite schermen geniet Zorghotel Drie Eiken van een optimaal assortiment van TV schermen en bijhorende diensten tegen een voordelige prijs.

  LG Hotel TV bij Zorghotel Drie Eiken

  Zorghotel Drie Eiken | LG

  LG Hotel TV's | Zorghotel Drie Eiken

   

  • Een comfortabel klimaat in hotel De Gravin
  Een comfortabel klimaat in hotel De Gravin
  In een boutique hotel zijn comfort en looks belangrijk. Hotel De Gravin is gevestigd in een oud, sfeervol pand. Die nostalgische sfeer bleef tijdens de verbouwing behouden, maar wel aangevuld met moderne techniek, zoals een perfect werkend klimaatsysteem.
  • Geen tochtgevoel meer door een LG Multi V installatie met 18 cassettes
  Geen tochtgevoel meer door een LG Multi V installatie met 18 cassettes
  Schoenen Slaets heeft een jarenlange ervaring in de schoenenbranche. Zij richten zich zowel op dames-, heren-, kinder- en sportschoenen als lederwaren, koffers en andere accessoires.
Privacy Policy