Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

's Werelds smalste bezel-to-bezel voor de perfecte videowall

09-04-2014
LG Displays smalste bezel ter wereld

LG introduceert displays met een smalle rand. Zo smal, dat we kunnen zeggen dat deze de smalste is van de wereld. Er zit maar 3,5 mm tussen de beide randen van het display.

Combineer 4, 6 of 9 (of meer) displays voor een videowall, het lijkt nog steeds één scherm doordat de randen zo dun zijn. De beelden zijn levensgroot en de kleuren levensecht. 

De videowall is leverbaar in 500Cd, maar ook als 800Cd en met Transflective technologie.

LG Smalste Bezel display

Toepassingenvideowall

Voor uw boodschap zijn er vele mogelijkheden om uw potentiële klanten te kunnen bereiken. Video op groot formaat heeft altijd een sterke impact. Hoe mooier het beeld, hoe meer de viewer onder de indruk zal zijn.
De videowall is overal te plaatsen. U kunt het scherm buiten als signage plaatsen om aandacht te trekken voor langslopend publiek. Door speciale omkasting zal het scherm zeer goed beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en vandalisme. 
Speciale transflective technology zorgt ervoor dat zelfs met veel zonlicht uw scherm goed leesbaar is. De weerkaatsing van het licht wordt geminimaliseerd en de schermverlichting verhoogd. 


LG Videowall

 

In de ontvangsthal van het Sanoma-hoofdkantoor is gekozen voor een 3 x 4 LG displays videowall met verschillende content. Hierop kunnen verschillende reclameboodschappen worden getoond. Door het uiterst scherpe beeld en mooie afwerking van de kast is deze videowall een lust voor het oog. 

Mocht u iets meer ruimte hebben in uw gebouw dan is het altijd mogelijk om de videowall uit te breiden:

LG videowall smalste bezel


AutoCalibration

De LGvideowall heeft bovendien een calibreerfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de kleuren aangepast worden aan de omringende beelden. Daardoor ontstaat één en hetzelfde beeld op de grote videowall met de juiste kleuren. 


Wil u meer informatie ontvangen over de videowall? Mail naar roeland.scholten@lge.com of bel +31 652 015 286


Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hotelkamer met Hotel TV Holiday Inn
  Holiday INN Expres Gent kiest voor LG ProCentric Hotel TV
  De Holiday Inn Express Gent beschikt over 120 ruime kamers met gratis ontbijt en WiFi, waardoor het u een perfecte uitvalsbasis biedt voor het verkennen van de regio Vlaanderen. Het hotel ligt in de buurt van de snelweg E17, op 4 km van het middeleeuwse centrum van Gent.
  • Presentaties op LG Commercial Lite schermen zorgen voor interactie en communicatie met de gasten
  Presentaties op LG Commercial Lite schermen zorgen voor interactie en communicatie met de gasten
  Luxury Suites Amsterdam is een nieuw 5-sterren hotel dat is geopend op 1 maart 2015. Het is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de meest brede en rustige gracht: de Oudeschans. 
  • Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) volledig uitgerust met LG Hotel TV's en Signage monitoren
  Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) volledig uitgerust met LG Hotel TV's en Signage monitoren
  Universitair Ziekenhuis Antwerpen

  Location:
  Universitair Ziekenhuis Antwerpen
  Wilrijkstraat 10
  2650 Edegem

  Solution:

  LG Hotel TV's

  Universitair Ziekenhuis Antwerpen kiest voor LG Hotel TV's

   

  Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen is volledig uitgerust met LG Hotel TV's en Signage monitoren. Dankzij de volledige digitalisatie van alle informatie kan de de content online worden beheerd. Zeer gebruiksvriendelijk voor zowel het ziekenhuis als de patiënten!

  Achtergrond

  Het UZA is een universitair centrum voor topklinische en klantvriendelijke patiëntenzorg, hoogwaardige academische opleiding en grensverleggend wetenschappelijk onderzoek met een belangrijke internationale dimensie. Jaarlijks overnachten ruim 27 000 patiënten in het ziekenhuis. Er zijn 38 hooggespecialiseerde medische diensten, waar ieder jaar meer dan 600 000 patiënten op raadpleging komen. In het UZA werken zo’n 2800 medewerkers, onder wie 400 artsen en 1400 verpleegkundigen.

  Uitdaging

  Gezien de omvang van dit Universitair Ziekenhuis waren de uitdagingen talrijk. Eerst en vooral zaten we met de implementatie en integratie van signage monitoren in publieke ruimtes. Verder moest de content zowel in een liggend als staand profiel geplaatst kunnen worden. De schermen moesten naast het weergeven van gepersonaliseerde informatie, in staat zijn om de ticketverdelers en de bewegwijzering te vervangen.

  Oplossing

  Het UZA ziekenhuis werd volledig uitgerust met LG Hotel TVs en signage monitoren. Dankzij de verschillende functionaliteiten werden verschillende schermen aangeboden. De signage schermen bieden een oplossing voor de informatieweergave, bewegwijzering en ticketverdeling. Daarnast werden verschillende types van Hotel TV's in de kamers geïnstalleerd. In functie van de grootte van de kamers werd er voor verschillende groottes van schermen gekozen. In het Kinderziekenhuis werden dan weer aparte toestellen geïntegreerd in de meubels. De Hotel TVs op de verpleegeenheden bieden een informatiekanaal boordevol aan praktische info over het UZA.

  Voordeel

  Dankzij de volledige digitalisatie van alle info kan men online de content beheren. Dit is zowel voor het ziekenhuis als de patiënten een zeer gebruiksvriendelijke oplossing. De flexilibiliteit en uniformisering zijn voor het ziekenhuis een enorme stap vooruit.

  LG Hotel TV's bij Universitair Ziekenhuis Antwerpen

  LG Hotel TV's | Universitair Ziekenhuis Antwerpen

  Universitair Ziekenhuis Antwerpen | LG Hotel TV's

   

Privacy Policy