Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

De nieuwe OLED Wallpaper Hotel TV geeft luxe nieuwe betekenis

06-05-2019
De nieuwe OLED Wallpaper Hotel TV geeft luxe nieuwe betekenis

’s Werelds eerste en beste OLED Wallpaper TV biedt hoteleigenaren een upgrade met de WU960H. Het strakke design van het ultradunne scherm is een aanwinst voor elke kamer. De combinatie van Dolby Vision, HDR10, Dolby Atmos geluid en en het overweldigende contrast dat OLED biedt, garandeert een bioscoopervaring in iedere kamer. De afstandsbediening werkt met spraakbesturing en privacybeveiliging. De upgrade biedt ook nieuwe functionaliteiten voor webOS 4.0 en het Pro:Centric platform, waarmee de instellingen per kamer kunnen worden aangepast.

De WU960H OLED Wallpaper Hotel TV is ontworpen voor luxe kamers. Het scherm is zo plat en dun, dat het enkel een paar magneten vereist om het aan de muur te bevestigen – je krijgt er zelfs een magnetisch frame bij. De platte kabel die aan de soundbar bevestigd is, is makkelijk weg te werken waardoor het scherm lijkt te zweven. De slanke en stijlvolle soundbar bevat niet alleen de bediening van de TV, maar ook speakers van het hoogste niveau. Met de nieuwe gallery modus kunnen hoteleigenaren een specifieke stijl foto’s kiezen, of eigen video’s of foto’s uploaden. Dankzij de schermdikte van nog geen vier millimeter, kan werkelijk elk oppervlak worden omgetoverd tot fotomuur.

Bekijk hieronder de referentiecase van Almanac hotel in Barcelona waar OLED HTV geïnstalleerd is. 

Deel dit:

Producten

Referenties

  • LG videowall met ultra fijne randen zorgt voor digitale communicatie bij KBC
  LG videowall met ultra fijne randen zorgt voor digitale communicatie bij KBC
  In de ontvangstruimte van KBC is er gekozen voor een LG videowall, die bestaat uit displays met zeer fijne randen. Hiermee kiest KBC voor een digitale communicatie naar haar klanten toe. Deze digitale signage oplossing zorgt ervoor dat, op ieder moment van de dag, de juiste informatie kan worden weergegeven.
  • Hyatt Place Hotel Hoofddorp
  Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V
  Sinds januari 2014 kunnen gasten overnachten in het Hyatt Place hotel in Hoofddorp. Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger die comfort zoekt. Hyatt Place heeft alles in huis om het de gast gemakkelijk te maken. Zij willen een optimaal gevoel van comfort creëren en daar hoort een groot 42” tv-scherm bij. Bijna iedereen heeft zijn AV thuis piekfijn op orde en dan is het fijn als je daar onderweg niet op hoeft in te leveren.
  • Arena Towers Holiday Inn Amsterdam
  Holiday Inn kiest voor LG klimaatsysteem met warmteterugwinning

  Achtergrond

  Het voormalige ABN AMRO hoofdkantoor is volledig gestript en omgetoverd tot twee imposante hoteltorens; de Arena Towers met daarin Holiday Inn en Holiday Inn Express. 17 verdiepingen met 443 hotelkamers.

Privacy Policy