Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

LG zet een nieuwe standaard op ISE 2015

17-02-2015
LG Digital signage en displays

LG DisplaysLG DisplayDe 2015 editie van ISE in de Amsterdam RAI heeft alle records gebroken. Het was de best bezochte editie ooit! Ook wij als LG hebben dit natuurlijk gemerkt. Onze stand was vanaf de opening tot aan de sluiting van de beurs één van de best bezochte stands van deze unieke beurs. Bezoekers, fotografen, journalisten en complete camerateams, iedereen werd meegenomen in de positieve buzz die over de LG stand ging. Wij zijn positief verrast en willen dan ook iedereen die onze stand heeft bezocht enorm bedanken voor zijn/haar komst.

 

Op de stand presenteerden wij onze commerciële, flexibele en onmisbare oplossingen voor verschillende markten zoals winkels, luchthavens, scholen, quick service restaurants (QSR), hotels, ziekenhuizen en kantoren. Veel aandacht was er voor onze 105-inch Ultra HD Signage-display,  het LG Room Management System en de webOS-display-oplossingen.

De komende weken zullen we u vanaf onze website verder in detail informeren over de diverse producten en oplossingen die wij u hebben getoond op de ISE. Wilt u al eerder informatie over bijvoorbeeld onze nieuwe commercial lite serie (55LX341C) of over onze videowall met extra dunne bezel (55LV75) neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bekijk de sfeerimpressie van de ISE 2015 hieronder:

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Schoenenwinkel keten Torfs kiest voor digital signage van LG
  Schoenenwinkel keten Torfs kiest voor digital signage van LG

  Creativiteit is een must en dat hebben ze bij Torfs goed begrepen. “Bij Schoenen Torfs wordt digital signage optimaal ingezet om bij te dragen aan een aangename sfeer in de winkel. Dit is een mooi voorbeeld van hoe technologie helemaal in het teken staat van de klant en op die manier een duidelijke meerwaarde biedt”, aldus Nele Bruers.

  • LG Pro:Centric Smart Hotel TV in alle hotelkamers van het Marriott Hotel Rotterdam
  LG Pro:Centric Smart Hotel TV in alle hotelkamers van het Marriott Hotel Rotterdam
  In iedere hotelkamer van het Marriott Hotel Rotterdam is er een LG Pro:Centric Smart Hotel TV geplaatst. De mogelijkheden van deze televisies zijn enorm uitgebreid. Zo kunnen de gasten met de speciale afstandsbediening via de tv internetten en kunnen ze hun smartphone of tablet draadloos verbinden met de Smart Hotel TV om foto's en films te bekijken. Bovendien kan het hotel haar eigen content laten draaien op de televisies.
  • Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Het filiaal van Expert, de retailer gespecialiseerd in elektronica voor thuis, in Amsterdam is al tachtig jaar een begrip. De eigenaar vindt het nu tijd voor een renovatie van zijn filiaal, om digitale vernieuwingen toe te kunnen passen en de klant in een moderne winkel te kunnen ontvangen. Hierbij wordt de nadruk gelegd op meer beleving in de winkel  en een goede presentatie van Expert, zowel binnen als buiten de winkel.
Privacy Policy