Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Bezoek LG op de ISE 2015 (10-12 feb)

11-02-2015
LG 98" Ultra HD Display

De eerste dag van de ISE 2015 in de RAI Amsterdam was een groot succes! Vanaf de opening van de beurs om 09:00 uur, vonden de bezoekers massaal hun weg naar onze stand. 

Hierop zijn diverse innovatieve producten te vinden voor verschillende markten zoals winkels, luchthavens, scholen, quick service restaurants (QSR), hotels, ziekenhuizen en kantoren. Kom vandaag nog langs en bekijk o.a. onze 105-inch Ultra HD Signage-display,  het LG Room Management System en de webOS-display-oplossingen met uw eigen ogen. 

U heeft nog twee dagen om ook de beurs te bezoeken. Via ons registratieformulier regelt u snel en gratis een ticket, gebruik deze code: 705037 - https://registration.n200.com/survey/29jl2u2mp37wo

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hyatt Place Hotel Hoofddorp
  Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V
  Sinds januari 2014 kunnen gasten overnachten in het Hyatt Place hotel in Hoofddorp. Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger die comfort zoekt. Hyatt Place heeft alles in huis om het de gast gemakkelijk te maken. Zij willen een optimaal gevoel van comfort creëren en daar hoort een groot 42” tv-scherm bij. Bijna iedereen heeft zijn AV thuis piekfijn op orde en dan is het fijn als je daar onderweg niet op hoeft in te leveren.
  • De Krook is klaar voor de toekomst
  De Krook is klaar voor de toekomst
  De Krook is in 2017 geopend in Gent. Het is een plek waar iedere Gentenaar welkom is, waar men kan ondernemen, ontdekken en vooral ontmoeten. Het moderne gebouw omvat onder andere de nieuwe stadsbibliotheek, een café, groenzones en kantoren en labo’s van de universiteit Gent en imec.
  • Bed and Breakfast Stee aan Zee biedt haar gasten een aangenaam verblijf met de LG Klimaatsystemen
  Bed and Breakfast Stee aan Zee biedt haar gasten een aangenaam verblijf met de LG Klimaatsystemen
  Stee aan Zee in Katwijk is een Bed & Breakfast die bestaat uit 11 kamers. Alle kamers hebben een privé badkamer en beschikken over moderne faciliteiten, zoals gratis Wi-Fi en een televisie. Er is gedacht aan verschillende gezelschappen: ze bieden tweepersoonskamers, studio’s en familiekamers aan. 
Privacy Policy