Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V tv-systeem

23-10-2014
Hyatt Place Hotel Hoofddorp

Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een  viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zakelijke  en toeristische reizigers die comfort zoeken. Het was dan ook heel logisch om te kiezen voor het LG ProCentric V tv-systeem met een 42” led tv-scherm op alle ruim 300 kamers. Het centrale beheer van LG ProCentric V zorgt voor lage beheerskosten en groot gebruiksgemak. De interactieve tv verhoogt het comfort van de gast, net als de uitstekende beeldkwaliteit. Het info portal – in maximaal 10 talen, aangevuld met foto’s – zorgt ervoor dat de gasten beter gebruikmaken van de beschikbare faciliteiten in het hotel. LG ProCentric V biedt de hotelier daardoor grote meerwaarde.

 

Bekijk hier de gehele case van Hyatt Place.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Veritas kiest voor LG Multi V IV
  De LG Multi V Water maakt een flexibele opstelling mogelijk door het gebruik van water in plaats van lucht
  Veritas is een winkel die gespecialiseerd is in diverse benodigdheden voor het breien van sjaals, maar ook het verkopen van onder andere hoeden, mutsen, sokken, panty’s, lingerie en tassen. Veritas biedt haar klanten een uitgebreid assortiment.
  • Librije's Hotel Zwolle
  Librije's Hotel Zwolle kiest voor LG Artcool
  Elk project heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Zeker als het gaat om een gebouw met een rijke historie. Librije’s hotel in Zwolle bijvoorbeeld. Deze voormalige vrouwengevangenis het Spinhuis in Zwolle heeft een nieuwe bestemming gekregen: het stijlvolle vijfsterren Librije hotel. Het hotel is een verlengstuk van het met drie Michelin-sterren bekroonde gelijknamige restaurant. Luxe wordt de standaard in het hotel. “En daar hoort ook een aangename gevoelstemperatuur bij.”
  • Hotelkamer met Hotel TV Holiday Inn
  Holiday INN Expres Gent kiest voor LG ProCentric Hotel TV
  De Holiday Inn Express Gent beschikt over 120 ruime kamers met gratis ontbijt en WiFi, waardoor het u een perfecte uitvalsbasis biedt voor het verkennen van de regio Vlaanderen. Het hotel ligt in de buurt van de snelweg E17, op 4 km van het middeleeuwse centrum van Gent.
Privacy Policy