Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Unieke LG totaaloplossingen op Hoteltech 2014

15-10-2014
Unieke LG totaaloplossingen op Hoteltech 2014

Hoteltech is hét kennis- en innovatieforum van de hotellerie en een bezoek aan onze stand is een must voor elke hotelier. Wij vertellen u daar alles over onze LG Hospitality Solutions : klimaat, Hotel TV, ledverlichting en videowalls – compleet afgestemd op de hotelbranche.

LG is uitgegroeid tot de meest innovatieve en succesvolste speler op het gebied van totaaloplossingen voor de hotelier. Diverse hotels in Nederland en België hebben daarom al gekozen voor onze unieke totaaloplossingen, omdat LG helemaal focust op het verhogen van het comfort van de gast en op energiebesparing voor de hotelier.

Bezoek Hoteltech 2014 en maak kennis met de LG Hospitality Solutions. We ontmoeten u graag op 24 november van 11 tot 17 uur in de sfeervolle binnentuin van Postillion Hotel Bunnik.

 

U kunt zich hier inschrijven : http://www.hoteltech.nl/bezoeken/inschrijven/

 

 

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Het filiaal van Expert, de retailer gespecialiseerd in elektronica voor thuis, in Amsterdam is al tachtig jaar een begrip. De eigenaar vindt het nu tijd voor een renovatie van zijn filiaal, om digitale vernieuwingen toe te kunnen passen en de klant in een moderne winkel te kunnen ontvangen. Hierbij wordt de nadruk gelegd op meer beleving in de winkel  en een goede presentatie van Expert, zowel binnen als buiten de winkel.
  • Een comfortabel klimaat in hotel De Gravin
  Een comfortabel klimaat in hotel De Gravin
  In een boutique hotel zijn comfort en looks belangrijk. Hotel De Gravin is gevestigd in een oud, sfeervol pand. Die nostalgische sfeer bleef tijdens de verbouwing behouden, maar wel aangevuld met moderne techniek, zoals een perfect werkend klimaatsysteem.
  • De Krook is klaar voor de toekomst
  De Krook is klaar voor de toekomst
  De Krook is in 2017 geopend in Gent. Het is een plek waar iedere Gentenaar welkom is, waar men kan ondernemen, ontdekken en vooral ontmoeten. Het moderne gebouw omvat onder andere de nieuwe stadsbibliotheek, een café, groenzones en kantoren en labo’s van de universiteit Gent en imec.
Privacy Policy