Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

UITGELICHT: xxWX30 & xxWT30

14-05-2014
LG Touchescreen

LG xxWT30 displays
Voor u hebben wij de WT30 serie en de WX30 serie uitgelicht. De WT30 serie is de complete lijn van touchscreen displays leverbaar in drie formaten, 42”, 47” en 55” inch. De WX30 serie is de lijn van transflective displays eveneens leverbaar in drie formaten, 42”, 47” en 55” inch.

42”/47”/55” Multi-touch display WT30

Vanaf begin dit jaar hebben we ook touchscreens leverbaar in onze line up, met de type aanduiding xxWT30
Deze 10-points multi-touchscreens (in combinatie met Windows 7) zijn leverbaar in de maatvoering 42”, 47”, 55” alsmede 84”.
Deze touschscreens hebben geen last van het zogeheten na-ijl effect” en kenmerkend is het gebruik van het Anti glare veiligheidsglas
wat spiegelingen voorkomt, De gebruikte touchtechnologie is infrarood, en het scherm kan zowel horizontal als ook verticaal geplaatst worden.

LG Ghost free                     LG touchscreen

   


42”/47”/55” High-brightness display WX30

 

Ook is vanaf mei volop leverbaar de nieuwe Transflective LED Monitor, genaamd xxWX30.
Deze monitor is de opvolger van de uiterst succesvolle LCD monitor xxVX30.
Het paneel wat gebruikt wordt in deze display is het alom geprezen IPS paneel, die een optimale beeldkwaliteit
combineert met een sublieme kleurenweergave en hoge contrast ratio welke zichtbaar is vanuit nagenoeg elke kijkhoek (178 graden horizontaal en verticaal)

Deze “semi” outdoor display kenmerkt zich door een standaard zeer hoge lichtopbrengst van 700cd/m2
en beschikt daarnaast over de unieke eigenschap om het invallend (zon)licht de backlight unit te laten versterken
waardoor een nog hogere lichtopbrengst gegenereerd wordt. Daarnaast maakt het scherm gebruik van een uniek
polarisatie filter waarmee het beeld duidelijke en goed zichtbaar blijft bij invallend (zon)licht.

Deze display kan perfect gebruikt worden in elke boardroom of entrée, maar wordt ook zeer vaak toegepast in Digital Signage omgevingen.

 LG Super IPS Displays          LG displays met antireflectie behandeling

 

 

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Librije's Hotel Zwolle
  Librije's Hotel Zwolle kiest voor LG Artcool
  Elk project heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Zeker als het gaat om een gebouw met een rijke historie. Librije’s hotel in Zwolle bijvoorbeeld. Deze voormalige vrouwengevangenis het Spinhuis in Zwolle heeft een nieuwe bestemming gekregen: het stijlvolle vijfsterren Librije hotel. Het hotel is een verlengstuk van het met drie Michelin-sterren bekroonde gelijknamige restaurant. Luxe wordt de standaard in het hotel. “En daar hoort ook een aangename gevoelstemperatuur bij.”
  • Worldhotel Wings Rotterdam kiest voor LG PRO:Centric Smart Hotel TV
  Worldhotel Wings Rotterdam kiest voor LG PRO:Centric Smart Hotel TV


  Location:
  Worldhotel Wings Rotterdam
  Rotterdam Airportplein 55
  3045 AP Rotterdam


  Solution:

  LG Pro:Centric Smart Hotel TV

   

  In alle hotelkamers van het Worldhotel Wings in Rotterdam zijn er LG Pro:Centric Smart Hotel TV's geplaatst. Hiernaast zijn de vergaderzalen ook voorzien van deze Smart Hotel TV's. Deze televisies zijn speciaal ontworpen voor een tweede scherm. De gasten kunnen zo dus heel gemakkelijk video's van hun smartphone, tablet of laptop af laten spelen op de grote Pro:Centric Smart TV. Ideaal!

  Achtergrond

  Het Worldhotel Wings in Rotterdam is gelegen op Rotterdam The Hague Airport en ligt op slechts 15 minuten afstand van het centrum van Rotterdam. Een verblijf aan dit hotel is dus ideaal te combineren met een vakantie of zakelijke reis. De belangrijkste snelwegen zijn binnen handbereik en daarnaast zijn er diverse toeristische attracties erg dichtbij, zoals de Markthal en de Keukenhof. Het hotel beschikt over 134 prachtige kamers en 39 vergaderruimtes. Dit maakt het hotel geschikt om te vergaderen met zakelijke relaties en tevens om te genieten van een heerlijke nachtrust en geweldig uitzicht.

  Uitdaging

  Gastvrijheid vindt het Worldhotel Wings Rotterdam erg belangrijk voor haar gasten en de LG Hotel TV’s dragen hier zeker aan bij. Het model waarvoor is gekozen creëert een totale beleving in de hotelkamer. Alle diensten van het hotel kunnen nu gecombineerd worden met internet en applicaties.

  Oplossing

  Verdeeld over het gehele hotel is er gekozen voor een LG oplossing. De LG Pro:Centric Smart Hotel TV is geplaatst in elke hotelkamer. Het hotel heeft gekozen voor het model LY760H van 42 inch. Naast de hotelkamers zijn de vergaderzalen ook voorzien van deze mooie Smart Hotel TV’s. Een bijzondere ruimte in het Worldhotel Wings Rotterdam is de unieke sportsbar. Deze is speciaal geopend voor de echte sportliefhebbers. In het midden van de bar bij elke tafel zijn er Pro:Centric Smart Hotel TV’s geplaatst. Hier kan de gast voetbal of een andere sport kijken onder het genot van een heerlijk drankje.

  Voordeel

  Het model van de Pro:Centric Smart Hotel TV waar het hotel voor heeft gekozen, de 42LY760H, is speciaal ontworpen om te gebruiken voor een tweede scherm. Video’s op je smartphone, tablet of laptop kun je zo heel eenvoudig op de grote Pro:Centric Smart TV laten afspelen. In de huidige wereld ben je altijd online en houd je je vrienden op de hoogte van je belevenissen. De hotel TV’s van LG dragen hier zeker aan bij. Na een bezoek aan de Keukenhof in Rotterdam, kunnen de gasten direct al hun gemaakte foto’s met een smartphone op de televisie plaatsen. Via de Smart Hotel TV kunnen ze de foto’s zelfs meteen al delen met hun vrienden op social meda. Naast de diverse online mogelijkheden, heeft het nog meer voordelen voor zowel de gast als het hotel zelf. De gast wordt welkom geheten via deze Smart Hotel TV en daarnaast biedt het onder andere de volgende mogelijkheden: van Video on Demand en online uitchecken tot je e-mail bekijken op de grote Pro:Centric Smart TV en gemakkelijk betalen via je creditcard.

  • LG videowall met ultra fijne randen zorgt voor digitale communicatie bij KBC
  LG videowall met ultra fijne randen zorgt voor digitale communicatie bij KBC
  In de ontvangstruimte van KBC is er gekozen voor een LG videowall, die bestaat uit displays met zeer fijne randen. Hiermee kiest KBC voor een digitale communicatie naar haar klanten toe. Deze digitale signage oplossing zorgt ervoor dat, op ieder moment van de dag, de juiste informatie kan worden weergegeven.
Privacy Policy