Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

IPS Technologie – De kracht achter de LG monitoren.

14-05-2014
LG IPS display

LG is al jaren een zeer gerenomeerd merk op het gebied van grote monitoren. Met de innovatieve IPS technologie als kracht achter de LG schermen wordt de beeldkwaliteit gegarandeerd, vanuit welke hoek u ook kijkt.

IPS staat voor In-Plane Switching. Deze techniek is vooral ontwikkeld om de beeldkwaliteit te verbeteren ongeacht de kijkhoek. Voorheen werd er vooral gebruik gemaakt van de TN technologie (Twisted Nematic). Schermen met deze techniek zijn het goedkoopst te produceren en beschikken over een snelle responstijd. Echter kent TN ook een groot nadeel. In de oude TN panelen vertoont het beeld een kleurverschuiving. Wit wordt geel of blauw en de helderheid neemt af. Bij het IPS paneel is dit niet het geval. Daardoor kunt u vanuit elke hoek het beeld goed bekijken met de juiste kleurweergave en helderheid.

LG Super IPS displays
De IPS schermen onderscheiden zich door de scherpe en strakke kleuren onder alle omstandigheden. De IPS schermen van LG kunnen ook worden voorzien van de transflective technologie. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen het beeld vanuit elke hoek kunt bekijken zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Ook geldt dit als er direct zonlicht op schijnt. LG IPS panelen behouden de kwaliteit en helderheid die van een kwalitatief scherm wordt verwacht. Hierdoor zijn IPS schermen uiterst geschikt voor signage gebruik voor binnen en buiten. Dankzij de IPS technologie zijn de IR blockers en glazen covers om het zonlicht tegen te houden niet meer nodig. Dit levert een directe besparing op in geld en ruimte.


LG super IPS display
De LG IPS panelen zijn uiterst energiezuinig. Door het gebruik van LG’s state-of-the-art technologie verbruiken de LG panelen weinig energie (tot wel 32% minder dan een vergelijkbaar LED scherm). Daarbij voldoet de LG monitor signage aan alle milieuvoorschriften zoals ERP en Energy Star en is er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen.
Deel dit:

Producten

Referenties

  • De Krook is klaar voor de toekomst
  De Krook is klaar voor de toekomst
  De Krook is in 2017 geopend in Gent. Het is een plek waar iedere Gentenaar welkom is, waar men kan ondernemen, ontdekken en vooral ontmoeten. Het moderne gebouw omvat onder andere de nieuwe stadsbibliotheek, een café, groenzones en kantoren en labo’s van de universiteit Gent en imec.
  • Digital signage oplossing van World of Droids zorgt voor op maat gemaakte content op LG displays bij alle Quick filialen
  Digital signage oplossing van World of Droids zorgt voor op maat gemaakte content op LG displays bij alle Quick filialen
  Quick heeft ervoor gekozen om haar digital signage oplossing van World of Droids (onderdeel van de DJ-Matic groep) te ondersteunen met onze LG displays. Deze combinatie biedt vele voordelen. De verschillende vestigingen kunnen content publiceren voor het eigen filiaal. Per vestiging kunnen er dus specifieke aanbiedingen op de schermen worden getoond. Dit levert een hoge snelheid van uitvoering en een hoge kostenbesparing op.
  • Kom volledig tot rust dankzij de LG schermen op Festivak
  Kom volledig tot rust dankzij de LG schermen op Festivak
  Festivak 2016 was al voor de 19e keer hét platform waar de complete sector van publieksevenementen elkaar ontmoet.  
Privacy Policy