Wilt u niks missen, volg ons dan op:

Privacy policy LG Business Solutions

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

LG Electronics Benelux Sales B.V. (“LGE”) hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en als onderdeel van ons streven naar privacy, publiceren we dit privacybeleid. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op https://www.lgsolutions.nl, https://www.lgklimaat.nl/ en alle andere websites en diensten die worden beheerd door LGE waar dit privacybeleid wordt gepubliceerd of waar ernaar verwezen wordt (samen de "Sites" genoemd). Dit privacybeleid is niet van toepassing op gegevens die offline worden verzameld of op gegevens die worden geplaatst of aangeleverd door derden.

A. Verzamelde gegevens

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op gegevens die via de Sites worden verzameld en niet op gegevens die langs andere weg door LGE worden verzameld.

"Persoonsgegevens" zijn gegevens die u persoonlijk identificeren of gegevens op basis waarvan u identificeerbaar bent, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam of in sommige gevallen uw IP-adres indien dit kan worden gebruikt om u te identificeren.

LGE verzamelt en bewaart de Persoonsgegevens die u aan ons hebt verstrekt. Daarnaast kunnen wij ook uw Persoonsgegevens verzamelen omdat wij deze waarnemen of kunnen afleiden uit uw interactie met de Sites (bijvoorbeeld doordat wij informatie krijgen via cookies (zie hieronder). De Persoonsgegevens die wij van u verzamelen is afhankelijk van uw specifieke activiteiten en de producten of diensten die wij aan u leveren. Hieronder volgen enkele voorbeelden van manieren waarop wij Persoonsgegevens verzamelen via de Sites:

  • we kunnen uw voornaam, achternaam, plaats, bedrijfsnaam, email adres en telefoonnummer en product- of dienstgegevens verzamelen als u contact met ons opneemt met een vraag over onze producten of diensten of een offerte aanvraagt;
  • we kunnen ook gegevens verzamelen over uw computer, mobiele telefoon, persoonlijke elektronische apparaten en alle andere soortgelijke elektronische of mobiele apparaten, inclusief, voor zover beschikbaar, uw IP-adres, besturingssysteem en browsertype, voor systeembeheer en het verzamelen van samengevoegde informatie. Dit zijn statistische gegevens over de browse-activiteiten en -patronen van onze gebruikers die geen persoonsgegevens bevatten die u identificeren. We kunnen ook registratiegegevens of andere informatie over uw product of dienst verzamelen.

    De bovenstaande lijst is niet volledig maar geeft voorbeelden van de Persoonsgegevens die via de Sites kunnen worden verzameld. Als u niet wilt dat LGE persoonlijk gegevens verzamelt, verstrek deze dan niet aan ons.

    De informatie die wij kunnen ontvangen wanneer u de Sites gebruikt, is onder te verdelen in de volgende categorieën:

    • Apparaatinformatie. We kunnen informatie verzamelen over de producten die u aanschaft of klantenservice die u vraagt via de Sites. Apparaatinformatie kan productcode of modelnummer omvatten, uw IP-adres, productcategorie of F/W- en S/W-informatie, landcode of apparaat- id (MAC-adres, UUID enz.).

       

    • Accountinformatie. Wanneer u zich voor het eerst op de Sites registreert, wordt u gevraagd om bepaalde gegevens in te voeren, zoals uw e- mailadres (dat wordt uw gebruikers-id), wachtwoord, telefoonnummer, naam en adres.

       

    • Informatie over het gebruik. Informatie over het gebruik verwijst naar alle informatie die verzameld is van de Sites zoals welke actie is toegepast op de Sites zoals het klikken op logs; uw registratiegegevens of hoe u de Sites gebruikt. .

       

    • IP-adres. Wanneer u de Sites gebruikt, kunnen we automatisch uw IP-adres vastleggen (het unieke adres dat uw computer op internet identificeert) dat automatisch wordt herkend door onze server.

       

    • Cookie. Een "cookie" is een klein tekstbestand dat kan worden gebruikt om gegevens te verzamelen over wat u op de Sites doet.

       

    • Webbeacons. (ook bekend als "clear gifs," "web bugs" of "pixel-tags") "Webbeacons" zijn kleine afbeeldingen met een unieke identificatie, vergelijkbaar met cookies, en ze worden gebruikt om de gebruikers te tellen die bepaalde pagina's van de Sites hebben bezocht en om te helpen bij het bepalen van de effectiviteit van promotionele of publicitaire campagnes. Wanneer gebruikt in met HTML opgemaakte e-mailberichten, kunnen webbeacons de afzender vertellen of en wanneer het e-mailbericht is geopend. In tegenstelling tot de cookies, die worden opgeslagen op de vaste schijf van de computer van een gebruiker, zijn webbeacons onzichtbaar ingesloten op webpagina's.

 

COOKIEBELEID

De Sites maken gebruik van cookies. Hieronder vindt u meer informatie over cookies en hoe u deze kunt beheren.

Door de Sites te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met dit cookiebeleid. Als u het gebruik van deze cookies niet accepteert, schakel ze dan uit volgens de instructies in dit cookiebeleid.

WAT IS EEN COOKIE?

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die naar uw computer of mobiele apparaat worden gedownload wanneer u een website bezoekt. Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die de cookie herkent. Cookies zijn handig omdat ze ervoor zorgen dat een website het apparaat van een gebruiker herkent.

Cookies hebben veel verschillende taken, zoals u efficiënt tussen pagina's laten navigeren, uw voorkeuren onthouden en over het algemeen de gebruikerservaring verbeteren. Ze kunnen ook helpen ervoor te zorgen dat advertenties die u online ziet beter aansluiten bij u en uw interesses.

Ga voor meer informatie over cookies naar http://www.allaboutcookies.org/. Hier kunt u ook zien welke cookies op uw apparaat zijn ingesteld en hoe u deze kunt beheren en verwijderen.

WELKE COOKIES GEBRUIKEN WE OP DE SITES?

We gebruiken de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies Dit zijn cookies die vereist zijn voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op beveiligde delen van onze website. Deze cookies verzamelen geen informatie over u die zou kunnen worden gebruikt voor marketing of die onthouden waar u op internet was. Deze categorie cookies kan niet worden uitgeschakeld.

  • Analytische cookies Deze cookies stellen ons in staat bezoekers te herkennen en het aantal te tellen en om te zien hoe bezoekers zich verplaatsen op onze website wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons de manier waarop onze website werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Deze cookies verzamelen geen gegevens die u kunnen identificeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn anoniem en ze worden alleen gebruikt om de werking van de website te verbeteren.


    Onze website maakt gebruik van cookies van Google Analytics. Gegevens die worden verzameld door cookies van Google Analytics worden doorgegeven aan en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten van Amerika in overeenstemming met haar privacybeleid. Ga naa
    r https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl. voor een overzicht van de privacy bij Google en hoe dit van toepassing is op Google Analytics. U kunt zich afmelden voor tracking door Google Analytics via https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=nl&ref_topic=2919631

  • Functionele cookies Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat onze inhoud voor u te personaliseren en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio). Deze cookies verzamelen geen gegevens die u kunnen identificeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn anoniem en ze worden alleen gebruikt om de werking van de website te   verbeteren.


In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over individuele cookies die en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken:

Cookie source

Type cookie

Variables

Expiry date

.addthis.com

Marketing

xtc

6/22/2019

.addthis.com

Marketing

xtc

6/22/2019

 

HOE COOKIES UIT TE SCHAKELEN OF TE VERWIJDEREN?

U kunt cookies uitschakelen door de instelling in uw browser te activeren waarmee u de instelling van alle of sommige cookies kunt weigeren. Als u echter in uw browserinstellingen alle cookies uitschakelt (inclusief strikt noodzakelijke cookies), hebt u mogelijk geen toegang tot alle of delen van de Sites.

Als u een cookie of categorie van cookies uitschakelt, wordt de cookie niet uit uw browser verwijderd. Dit moet u apart in uw browser doen.

Als u uw cookie-instellingen wilt wijzigen, gaat u naar het menu 'Opties' of 'Voorkeuren' van uw browser. U kunt ook in uw browser naar de optie 'Help' gaan voor meer informatie.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de cookie-instellingen voor uw browser:

•Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

•Firefox:           https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-

+en+uitschakelen

•Internet     Explorer:     https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

•Safari:     https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_NL

  1. B. Gebruik van gegevens

    We gebruiken de via deze Sites verzamelde persoonsgegevens primair voor de volgende doeleinden:

    • ·om diensten te leveren;
    • ·om ervoor te zorgen dat de Sites aansluiten op uw wensen;
    • ·om het voor ons mogelijk te maken inhoud te ontwikkelen en publiceren die zo relevant mogelijk voor u is;
    • ·om u zo nodig op de hoogte te brengen van belangrijke aanpassingen in dit privacybeleid;
    • ·om contact met u op te nemen als reactie op registratie en aanmelding voor training of andere vragen;

       

      Wij gebruiken uw Persoonsgegevens voor deze doeleinden op basis van het feit dat een dergelijk gebruik van uw Persoonsgegevens noodzakelijk is: (i) om te voldoen aan een contract dat we met u afgesloten hebben (of voor de uitvoering van stappen voorafgaand aan het contract), (ii) voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen van onszelf of een derde partij (inclusief onze legitieme commerciële en gerelateerde belangen, zoals het begrijpen van onze klanten en potentiële klanten en het verstrekken van informatie over onze producten en diensten) en dit geen onnodige invloed heeft op uw belangen of grondrechten en vrijheden; of (iii) voor de naleving van wet- en regelgeving waaraan wij zijn onderworpen of waarvoor u ons toestemming hebt gegeven.

  2. C. Het delen en openbaar maken van gegevens

    Hieronder volgen enkele voorbeelden van manieren waarop wij persoonsgegevens in de volgende gevallen kunnen delen of openbaar maken:

    • Om een dienst voor u uit te voeren. Bijvoorbeeld, als u ons per e-mail een vraag stelt, kunnen we uw e-mailadres gebruiken om uw vraag te verwerken en te beantwoorden..
    • Met gelieerde bedrijven om u beter van dienst te kunnen zijn. Mogelijk moet LGE uw gegevens met deze partijen delen om u de gevraagde diensten te kunnen verlenen of om ervoor te zorgen dat onze diensten en producten aan uw behoeften voldoen.
    • Met niet-gelieerde derden, serviceproviders, agenten of zelfstandige contractanten die ons helpen bij de instandhouding van onze  Sites en die andere administratieve diensten aan ons verlenen (zoals onderhoud en analyse van gegevens). We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze niet-gelieerde derden de persoonsgegevens niet zullen gebruiken voor andere doeleinden dan het verlenen van de administratieve diensten waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Deze niet-gelieerde derden/serviceproviders die ons helpen bij het beheer van onze Sites, hebben toegang tot persoonsgegevens. Registreer u niet of dien geen persoonsgegevens in als u niet wilt dat onze niet-gelieerde derden/serviceproviders toegang hebben tot uw gegevens.
    • Met derden in het kader van een bedrijfsreorganisatie, zoals een fusie, overname of de verkoop van al onze of vrijwel al onze bedrijfsmiddelen.
    • Tenzij zoals beschreven in dit privacybeleid of bij ons verzoek om informatie zullen we de persoonsgegevens niet anderszins gebruiken, delen of bekendmaken aan derden.

       

  3. D. VERZAMELING EN GEBRUIK VAN GEGEVENS VAN KINDEREN JONGER DAN ZESTIEN

     

    LGE is er niet bewust op uit om kinderen die jonger zijn dan 16 om hun persoonsgegevens te vragen en die te verzamelen. Evenmin staat LGE deze personen bewust toe om de Sites te gebruiken. Als u jonger bent dan 16, registreer u dan niet voor de Sites en stuur ons geen persoonsgegevens.

    E. AFMELDEN

  4. Regelmatig communiceren we per e-mail met gebruikers die zich abonneren op onze nieuwsbrief. We kunnen uw e-mailadres gebruiken om uw aanvraag te bevestigen informatie over wijzigingen in onze producten en diensten, en andere wettelijk verplichte bekendmakingen toe te sturen.

    We bieden u echter de mogelijkheid om u af te melden als u dergelijke berichten niet van ons wilt ontvangen, zoals e-mails of updates over nieuwe diensten en producten die worden aangeboden op de Sites, of als u niet wilt dat we uw persoonsgegevens met derden delen. De afmeldoptie kan worden ingesteld door het betreffende selectievakje in- of uit te schakelen op de plaatsen waar persoonsgegevens worden verzameld, of door contact met ons op te nemen via onderstaande contact gegevens. We verwerken uw opzegging zo snel mogelijk, maar in sommige gevallen kunt u nog enkele berichten ontvangen voordat de opzegging is verwerkt. U kunt zich ook afmelden voor de ontvangst van dergelijke e-mails door op de afmeldingskoppeling te klikken in de tekst van de e-mail.

    F. FORUMS, CHATROOMS EN ANDERE OPENBARE PUBLICATIEGEBIEDEN

  5. Alle gegevens die u vermeldt in een bericht dat u publiceert op een website voor productbeoordeling, in een chatroom of in een ander openbaar publicatiegebied, zijn beschikbaar voor iedereen met internettoegang. Vermeld bijvoorbeeld uw e-mailadres niet in een door u gepubliceerd bericht als u niet wilt dat anderen dit adres weten.

  6. G. WEBSITES VAN DERDEN


Deze verklaring is alleen van toepassing op via de Sites verzamelde gegevens. De Sites kunnen links naar andere websites bevatten. We zijn niet verantwoordelijk voor privacypraktijken of de inhoud van deze andere websites.

  1. H. OVERDRACHT

Als onze bedrijfsmiddelen geheel of gedeeltelijk worden verkocht of overgenomen door een andere partij, of in het geval van een fusie, verleent u ons het recht om uw persoonlijk en niet-persoonlijk gegevens over te dragen die via de Sites zijn verzameld.

I. WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

  1. Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid naar eigen goeddunken en op elk gewenst moment aan te passen. Wanneer we dit doen, passen we ook de datum voor 'laatste aanpassing' onder aan dit privacybeleid aan.

  2. J. BEVEILIGING

    Geen enkele datatransmissie via internet is gegarandeerd 100% veilig. We kunnen dan ook niet garanderen dat uw gegevens veilig naar ons worden verzonden. U begrijpt dat uw verzending van gegevens naar LGE geheel op eigen risico gebeurt.

    Zodra we de door u verzonden gegevens ontvangen, stellen we redelijkerwijs alles in het werk om onze systemen te beveiligen. We gebruiken firewalls om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Hierbij dient echter te worden opgemerkt dat dit geen garantie is dat de gegevens nooit kunnen worden geopend, openbaar worden gemaakt, worden gewijzigd of worden vernietigd ten gevolge van een probleem met de desbetreffende firewalls en beveiligingssoftware.

    Als we vernemen dat onze beveiligingssystemen zijn geschonden, kunnen we proberen om u langs elektronische weg te informeren zodat u passende beveiligingsmaatregelen kunt treffen. Door deze Sites te gebruiken of door ons persoonsgegevens te verstrekken stemt u ermee in dat we elektronisch met u kunnen communiceren over beveiligings-, privacy- en administratieve zaken in verband met uw gebruik van deze Sites. Bij een beveiligingsprobleem kunnen we een bericht op onze Sites publiceren. Ook kunnen we in deze omstandigheden een bericht sturen naar het e-mailadres dat u ons hebt verstrekt. Afhankelijk van waar u woont, hebt u mogelijk wettelijk recht op een schriftelijk bericht bij een beveiligingsprobleem.

  3. K. BEWAREN

    Uw persoonsgegevens worden zo lang bewaard als redelijkerwijs noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in dit beleid en dit is noodzakelijk om onze diensten aan u te leveren, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of voor gerechtvaardigde belangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over toepasselijke bewaartermijnen.

    Het is mogelijk dat we een geanonimiseerde vorm van uw persoonlijke informatie die niet langer naar u verwijst, voor statistische doeleinden zonder tijdslimieten bewaren, voor zover wij een legitiem en wettig belang hebben om dit te doen.

  4. L. UW RECHTEN

    U heeft het recht om: (i) informatie te vragen over en toegang te hebben tot alle persoonlijke informatie die we over u hebben; (ii) te verzoeken   om het corrigeren van onjuiste persoonsgegevens die we bijhouden; (iii) bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerking van uw persoonsgegevens die wij uitvoeren (inclusief het recht om af te zien van elke directe marketing); (iv) te verzoeken om de persoonsgegevens die we van u hebben te verwijderen; en (v) om een kopie van uw persoonsgegevens aan te vragen in een redelijk normaal gebruikt format (of om ons te verzoeken uw persoonsgegevens in een dergelijke indeling over te dragen aan een externe dienstverlener).

    Verzoeken met betrekking tot uw persoonsgegevens, kunnen aan ons worden verstuurd via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., Afdeling Data Protection, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. We zullen dergelijke verzoeken in overweging nemen en binnen 30 dagen reageren. We kunnen u een redelijke vergoeding in rekening brengen met inachtneming van de wet en vereisen mogelijk verificatie van uw identiteit door het verstrekken van een kopie van uw gegevens, zoals wettelijk is bepaald.


  5. M. CONTACT OPNEMEN MET LGE

Als u vragen hebt over dit privacybeleid of onze privacypraktijken, of als u een kopie wilt aanvragen van de persoonsgegevens die we over u hebben, neem dan contact met ons op via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., afdeling Data Protection, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. Alle informatie in schriftelijke communicatie valt ook onder dit beleid. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij uw toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens voor Nederland, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag of voor België de Belgische Privacycommissie, de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35 1000 Brussel) maar we raden u aan eerst contact met ons op te nemen, omdat we er samen mogelijk op een efficiëntere manier kunnen uitkomen.

LG Electronics Benelux Sales B.V. Ingangsdatum: 24 mei 2018

Laatste aanpassing: 24 mei 2018

 

    • Ideale luchtspreiding in de ruimte door de LG Multi V IV met meerdere vierwegcassettes
    Ideale luchtspreiding in de ruimte door de LG Multi V IV met meerdere vierwegcassettes
    Swijsen Schepers Belgie logo

     

    Location:
    Swijsen-Schepers
    Kuringersteenweg 510
    3511 Kuringen
    België


     

     

    De warmtepompinstallatie van de LG Multi V heeft een hoge energie-efficiëntie, waardoor het energieverbruik erg laag is. Daarnaast zorgt de LG Multi V IV installatie ervoor dat er in alle seizoenen een aangenaam klimaat heerst. Door de implementatie van meerdere vierwegcassettes is er een ideale luchtspreiding in de ruimte. Alles bij elkaar is dit een zeer prettige verbetering.

    Achtergrond

    Swijsen-Schepers is een familiebedrijf en is al meer dan 40 jaar specialist in interieur en decoratie. In Kuringen staat de toonzaal van 2000 vierkante meter waar de medewerkers een optimale dienstverlening bieden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht voor een advies op maat: van totaalprojecten tot interieuradvies over onder andere raamdecoratie en tapijten. De missie van Swijsen-Schepers is om de klant een platform aan te bieden van interieurmogelijkheden, waarbij de persoonlijkheid terug te vinden is in elk aspect van het interieur.

    Uitdaging

    De oude mazoutketel was aan vervanging toe en daarom vroeg Swijsen-Schepers om professioneel advies. Een klimaatsysteem waarmee de energiekosten omlaag gaan en dat ook nog eens goed werkt en lang mee gaat: dat was de vraag van Swijsen-Schepers. Tevens dient de lucht in de ruimte goed te worden gespreid in de enorm grote toonzaal. Het werd al snel duidelijk dat de LG Multi V IV warmtepomp, die koelt en verwarmt, een goede oplossing was. Dit is zowel een betaalbare als energiezuinige oplossing.

    Oplossing

    Swijsen-Schepers heeft gekozen voor een LG Multi V IV installatie met een vermogen van 112 kW. Dit is geïmplementeerd met meerdere vierwegcassettes en gespreid in de huidige toonzaal. De vierwegcassettes zorgen voor een ideale luchtspreiding in de ruimte. De planning van alle werkzaamheden was erg strak, zodat we ervoor konden zorgen dat de klanten wel gewoon terecht konden in de toonzaal voor advies.

    Voordeel

    In alle seizoenen van het jaar kunnen de klanten en de medewerkers van Swijsen-Schepers genieten van een aangenaam klimaat. In de zomer wordt de winkel gekoeld en in de winter natuurlijk verwarmd. Dit geeft veel meer rust en comfort. Bovendien werkt deze warmtepompinstallatie met een hoge energie-efficiëntie en dat resulteert in een laag energieverbruik.












    • Politie Ukkel kiest voor high resolution displays van LG
    Politie Ukkel kiest voor high resolution displays van LG

    Tot voor kort  werden de camerabeelden van de gemeente Ukkel geprojecteerd op een scherm. Aangezien de details van dit soort  beelden van belang zijn (bv. Herkennen van een nummerplaat) , moest dit geoptimaliseerd worden. De resolutie van de beelden bepaalt de kwaliteit en het is onontbeerlijk dat de beelden voldoende details bevatten om de tussenkomsten en nadere onderzoeken te sturen. 

    • Holland & Barrett (De Tuinen) kiest voor LG Synchro: één klimaatzone met meerdere binnenunits
    Holland & Barrett (De Tuinen) kiest voor LG Synchro: één klimaatzone met meerdere binnenunits
    Holland & Barrett

    Location:
    Holland & Barrett
    Nieuwsteeg 18
    1621 ED Hoorn

    Solution:

    LG Synchrosysteem
    LG Cassettemodel
    LG Kanaalmodel

    LG Synchro bij Holland & Barrett

     

    Alle delen van dit airconditioningsysteem zijn gelijktijdig aan- of uit te schakelen. Het is geschikt om één klimaatzone te creëren en dit maakt het LG Synchrosysteem zeer geschikt voor de retail. Het LG klimaatsysteem biedt koeling in de zomer en verwarming in de winter. Een optimaal comfort voor de klanten en het personeel!

    Achtergrond

    Holland & Barrett, voorheen De Tuinen, is een landelijke keten van gezondheidswinkels. Het assortiment is erg divers en varieert van homeopathische geneesmiddelen en sportvoeding tot natuurlijke verzorgingsproducten, relaxproducten, thee en kruiden. De medewerkers hebben veel verstand van gezondheid, verzorging en natuurlijke producten en geven je graag een persoonlijk en verantwoord advies. Holland & Barrett biedt in deze drukke wereld een gevoel van rust om even stil te staan bij je gezondheid.

    Uitdaging

    De uitdaging van dit project was om binnen een kort tijdsbestek een mooie installatie te maken. Tijdens de installatie van het LG klimaatsysteem was de winkel namelijk gewoon open. Het is onze partner gelukt om tijdens het winkelend publiek door te werken. Dit heeft geresulteerd in een snel en bovendien nauwkeurig opgeleverd project. Dit is mede te danken aan de keuze voor het synchrosysteem van LG. Doordat er minder materiaal nodig was kon de installateur sneller het systeem in bedrijf stellen.

    Oplossing

    Er is gekozen voor een LG Synchrosysteem. Dit is een installatie waarbij meerdere binnendelen op één buitendeel worden aangesloten. In het geval van Holland & Barrett is er gekozen voor een buitenunit met twee binnendelen die in het winkelgedeelte zelf zijn geplaatst. Alle delen zijn gelijktijdig aan- of uit te schakelen, waardoor het LG Synchrosysteem uitermate geschikt is voor een winkelruimte zoals Holland & Barrett. Het concept van remodelling hebben we in de praktijk gebracht. Dit betekent dat eerst de complete winkel is leeggemaakt en dat vervolgens het nieuwe meubilair is neergezet. Daarna is het nieuwe plafond en de ledverlichting geplaatst en tot slot zijn de airconditioningsystemen aangepast naar de klimaatsystemen van LG.

    Voordeel

    Het LG Synchrosysteem is een energiezuinige klimaatoplossing die de klanten en het personeel een optimaal comfort bieden. Het LG klimaatsysteem biedt koeling in de warme maanden en verwarming in de winterperiode. Dit is erg prettig voor zowel het personeel dat de hele dag in de winkel staat als voor de klanten die een bezoekje brengen aan de winkel. Op het gebied van energiebesparing en comfort voldoet het aan alle wensen.

    Holland & Barrett kiest voor LG Synchro

    LG Synchro | Holland & Barrett

     

Privacy Policy